Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Moskova'ya giden Ethem Sancak Rus televizyonuna konuştu: NATO üyeliği Türkiye'nin ayıbı

İş insanı Ethem Sancak ve Vatan Partisi'nden bir heyetin Moskova ziyaretinin yankıları sürerken Sancak'ın bir Rusya televizyonuna röportaj verdiği ortaya çıktı.

Moskova

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal operasyonunun sekizinci gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen iş insanı Ethem Sancak ve Vatan Partisi'nden bir heyetin Moskova'ya gittiği ortaya çıkmıştı.

 

Konu ile ilgili videonun linki:

https://cdn.karar.com/media/sequence-01-4.20220304103702.mp4

 

Son olarak alınan bilgiye göre ise Ethem Sancak'ın Rusya'da yayın yapan RBK televizyonuna 15 dakikalık bir röportaj verdiği öğrenildi. Sancak'ın yayında söylediği "NATO üyeliği Türkiye'nin geçmişten gelen ayıbıdır. Bütün liderlerimizi darbelerle indirdiler" sözleri dikkat çekti.

'ANA SUÇLU NATO'DUR'

Ethem Sancak'ın yayındaki çarpıcı açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Rusya Ukrayna meselesinde ana suçlu NATO'dur. NATO geçmişten gelen kanserdir, urdur. Teröristleri destekleyen, 2016'da darbeye kalkışan da NATO'dur. Yaptırımlara katılmayacağız çünkü Rusya düşerse Türkiye bölünür, Türkiye düşerse de Rusya için aynı şey geçerli.

Erdoğan Zelenskiy'in ilgisini bu tarafa doğru çekmeye çalıştı, hala çalışıyor. Bayraktar'ları satarken böyle kullanılacağını bilmiyorduk. Rusya ile müttefikiz. S-500 yapacağız, uzaya çıkacağız. 2 gündür Moskova'dayım, 10-20 yıllık stratejik ilişkiler geliştiriyoruz."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER