Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Molla Muhammed Acar Rabbine Kavuştu...

Elazığ´ın kanaat önderlerinden ilim ve dava adamı değerli hocamız Seyda Muhammed ACAR Rabbine kavuştu.

Molla Muhammed Acar Rabbine Kavuştu...

 

Elazığ´ın tabir caizse manavi mimarlarından ve kanaat önderlerinden zamanımızın diğer bir ifadeyle Cumhuriyet dönemi medrese geleneğinin müşahhas örnekliğinin temsilcilerinden alim, muttaki, hikmet sahibi, mütavazi ve gönül insanı Molla Muhammed Acar Hocamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. 1980 yıllarda tanıştığımız bugüne kadar tanışıklığımızı devam ettirdiğimiz ve her Elazığ´a uğradığımda behmahal ziyaret ettiğim bu güzel insan dün gece Hakk´ın rahmetine kavuşmuştur. Seydam´la ilgili ileride daha geniş malumat vereceğiz. Seydamıza Rabbimizden rahmet, mağfiret, yakın akrabalarına ve tüm mümin kardeşlerimize sabrı cemil diliyoruz. Ümmetin başı sağolsun. Selam ve dua ile... Davut Güler 

/resimler/2019-4/12/0919365519529.jpg

Seydamızın öğrencilerinden Muharrem Güneş kardeşimizin taaziye mesajı;

"Birlikte Elazığda bir medrese inşa edecektik, takdir bizi İstanbul´a sürükleyince bana gönül koymuştu. Gidip elini öpüp gönlünü aldıktan sonra yüzü gülmüştü. Şimdi vefat haberini aldım.

Biz onu yaşantısındaki sadelik, ilerleyen yaşına rağmen davası için koşturmacası, samimiyeti ve hakikat ehli biri olarak tanıdık.
Elazığ´ın kanaat önderlerinden ilim ve dava adamı değerli hocamız Seyda Muhammed ACAR Rabbine kavuştu.

Rabbim rahmet eylesin.
İnna lillah ve inna ileyhi raciun."

Seydamızın cenazesi Bugün Saat 10, 00´da Elazığ Ulukent mezarlığına defnedilecektir. Taziye yeri; Ulukent Mahallesi Sarıcan Camii olacaktır. 

 /resimler/2019-4/12/0920058332629.jpg

/resimler/2019-4/12/1801318006869.jpg

 Seydamıza karşı Müslüman kardeşlerimiz en son görevini yaptılar ve Seydamızı ebedi aleme yolcu ettiler. Tevazu Seydamızın ayrılmaz bir parçasıydı, cenaze merasimi de onun bir örnekliğini göstermektedir. Rabbim rahmet etsin, mekanı cennetolsun...  
 
Nedim Durgungöl Kardeşimizin Seydamız İçin Duygularını Dillendirmiş
/resimler/2019-4/12/2216271118561.jpg
O bizim için marufu emreden münkerden nehy eden, yetimi ve muhtaçları kollayan. O yaşına rağmen gençlerden daha yürekli ve daha heyecanlıydı. Dünya onun için hiçbir zaman birincil mesele olmadı. O hep Mütevaziliği ve takvayı seçti biz hep gıpta ile buna şahid olduk. Molla Muhammed ACAR hocamızı bugün Rahman´ın Rahmetine tevdi ettik. Rabbim mekanını cennet eylesin. Makamını alî etsin inşaallah.
/resimler/2019-4/12/2216574712798.jpg
 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER