Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mithat Sancar: Seçimler tartışılıyor farkındayız, HDP'nin konumu herkesin gündeminde

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Parti Meclisi toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, "Farkındayız seçimler tartışılıyor, HDP'nin konumu herkesin gündeminde. Seçimlerin ne kadar önemli olduğunun herkes farkında" dedi.

Mithat Sancar: Seçimler tartışılıyor farkındayız, HDP

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Parti Meclisi toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, "Farkındayız seçimler tartışılıyor, HDP'nin konumu herkesin gündeminde. Seçimlerin ne kadar önemli olduğunun herkes farkında" dedi. 

Sancar, şu ifadeleri kullandı:

"Sık sık tekrar edildiği gibi seçimlerde kilit parti olduğumuzu biliyoruz, gücümüzün farkındayız ama esas düsturumuz sorumluluktur. Herkes bilsin ki sorumluluğumuzun bilincindeyiz. 

Biz bu ülkeyi, mezarsız ölüler cehennemi olmaktan çıkarmak istiyoruz. Ölümler son bulsun istiyoruz. Bu iktidar zulmü her türlü kötülükle donatarak yürütmeye kararlı. Kürt halkını sildirebileceğini, boyun eğdirebileceğini sanıyor. Semra Güzel yoldaşımızın maruz kaldığı muamele... Herkes biliyor, dokunulmazlığı hukuksuzca kaldırıldı. Oylamada evet diyenler de sessiz kalanlardır. Semra Güzel'e kurulan kumpas ve ardından yapılanlar, iktidarın Kürt düşmanlığının bir yansıması. 

 

Kaynak: T24



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER