Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Minik beyinleri ifsad hareketi

Stephanie Ledu isimli Fransız tarafından kaleme alınıp Mavi Kelebek Yayınları tarafından piyasaya sürülen rezil kitapta genç dimağlar, ?cinsiyetsizlik´ zırvasıyla zehirleniyor.

Minik beyinleri ifsad hareketi

Yeni Akit Gazetesi´nden Faruk Arslan´ın konu ile ilgili haberi...

"Haçlı Batı´nın toplumları sapkın yönelimlere sevk etmek için ürettiği ahlaksız projelerden Toplumsal Cinsiyet Eşitliği (TCE) zırvasının çocuk istismarı aracına dönüştüğü, TCE sapkınlığı baz alınarak safi zihinler için hazırlanan ?Temizlik Vakti´ kitabında skandal görsellere yer verildiği tespit edildi.

Fransız yazdı MKY yayınladı

Toplumlarda kültür erezyonu oluşturmak için Haçlı Batı tarafından oluşturulan sapkın projeler arasında yer alan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, çocuk kitaplarına kadar sıçradı. Instagram´da ?cocukkitabidoktoru? uzantılı sayfada yer alan bilgilere göre, ?İlk Bilgi Hazinem - Temizlik Vakti? isimli çocuk kitabında minik bedenlerin anadan üryan şekilde resmedildiği ve umumi tuvaletlerin kız-erkek karışık kullanıldığına dair görsellere yer verildiği tespit edildi. Safi zihinleri kimlik bunalımına itecek nitelikteki kitabın Stephanie Ledu isimli Fransız yazar tarafından kaleme alındığı, piyasaya ise Mavi Kelebek Yayınları´nın sürdüğü bildirildi.

Çocuklar anadan üryan

TCE ahlaksızlığı merkeze alınarak hazırlanan Temizlik Vakti kitabında çocuklara sözde temizlik alışkanlığı kazandırılıyor, okurlara çeşitli ülkelerdeki temizlik alışkanlıkları aktarılıyor. Kitap kapağında yer alan görselde kız ve erkek çocuğu aynı küvet içerisinde yıkanıyor. Kitapta erkek ve kız çocuklarının bir arada ve çırılçıplak resmedildiği iç sayfada, ?Dünyanın farklı yerlerinde farklı temizlik yöntemleri kullanılıyor. Örneğin Japonya´da insanlar, küçük taburelerin üzerinde duş aldıktan sonra sıcak su dolu bir küvetin içinde rahatlıyorlar? ifadeleri yer alıyor. Temizlik gibi evrensel değerdeki bir kavramın arkasına saklanan ahlaksızlık bir başka sayfada yine üç çocuğun aynı banyo içerisinde resmedilişiyle sürdürülüyor. Temizlik Vakti kitabının bir diğer sayfasında tek başına banyo yapan bir kız çocuğu yine çıplak olarak, ?Kovaya birkaç litre su dolduruluyor, vücut yıkanıyor? sözlerinin yazılı olduğu sayfada resmediliyor."

Haberin devamını okumak için...



Anahtar Kelimeler: Minik beyinleri ifsad hareketi

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER