Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MİLLİ GAZETE´NİN İDDİASINA GÖRE ÖMER TURAN GÖZALTINA ALINDI!

AK Parti´ye ve özellikle de Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yakınlığıyla bilinen televizyon yorumcusu Ömer Turan´ın gözaltına alındığı öğrenildi.

MİLLİ GAZETE´NİN İDDİASINA GÖRE ÖMER TURAN GÖZALTINA ALINDI!

02.11.2018 Cuma

Milli Gazete´nin haberine göre, AK Parti´ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yakın televizyon yorumcusu Ömer Turan, gözaltına alındı.

Haberde Ömer Turan´ın, ifade vermeye gittiği karakolda, başka bir davada vermediği ifadeden dolayı hakkında yakalama kararı çıktığını ifade ettiği belirtildi:

Ömer Turan´ın,  gözaltına alınışını Odatv´ye şu şekilde ifade ettiği belirtildi: ?Eyüp´te Asayiş Büro´da gözaltına alındım. İfade için çağırmışlardı. Önceden, Ankara´da, yine vermediğim bir ifadeden dolayı yakalama kararı çıkmış.?

Turan, ?Bana attığım tweetlerden dolayı birçok dava açıldı. Ama bu, Fidel Okan´ın suç duyurusu... Fidel Okan, Cumhurbaşkanımızı eleştirmişti, ben de cumhurbaşkanımızı savunmuştum. Fidel Okan´ı eleştirdiğim için, bana hakaret davası açmıştı. Seçimlerle ilgili olarak bir iddia vardı ortada. Fidel Okan, daha sonra bu iddiayı kaybetmişti. ´İddiayı kaybedersem davayı çekeceğim´ demişti ve iddiayı da çekti. Ama ben resmi prosedür gereği Ankara´daki yere ifade vermediğim için yakalama kararı çıkarılmış.?

Odatv´ye konuşan Ömer Turan son olarak ise, durumu ile şu ifadeleri dile getirdi: ?Şu an Eyüp Merkez Karakolundayım ve nezarethanedeyim."

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER