Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MİLLETVEKİLİ KARAYEL GÖNÜLLÜ KURULUŞLARI ZİYARET ETTİ

Kayseri AK Parti Milletvekili İ. Emrah Karayel Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

MİLLETVEKİLİ KARAYEL GÖNÜLLÜ KURULUŞLARI ZİYARET ETTİ

Kayseri AK Parti Milletvekili İ. Emrah Karayel Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Gönüllü  Kuruluşlar merkezinde yapılan görüşmede, Gönüllü Kültür Kuruluşlar Dernek Başkanı Ahmet Taş,  Yönetim Kurulu Üyeleri  Mehmet Karakaş, Ahmet Yurtlu, İhsan Baykan, Soner Beşparmak ve Mehmet Yurdakul da hazır bulundular.

İdrak edilen kurban bayramı ve hayır kurumlarının çalışmaları, 15 Temmuz darbe kalkışmasının yıl dönümü münasebeti ile yapılan etkinlikler, toplumun baş gündemi olan hayat pahalılığı ve hükümetin konuyla ilgili çözüm arayışları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Temmuz Cumartesi günü Kayseri'ye yapacağı  ziyaret, 28 Şubat dönemi ve Sivas olayları mahpuslarının yeniden yargılanma talepleri gibi konular 2 saate yakın Süren sohbet sırasında dile getirildi. Çözüm konusunda Hükümetin ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin neler yapabileceği konusunda Görüş alışverişinde bulunuldu.

Gönüllü Kuruluşlar başkanı Taş, Milletvekili İ. Emrah Karayel'in ziyaretinden çok memnun kaldıklarını, onu misafir edip istişarelerde bulunmalarının kendileri için güzellik olduğunu dile getirerek, Karayel’e ve  Katılım sağlayan yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Milletvekili İ. Emrah Karayel Gönüllü kuruluşlarda ağırlanmaktan ve verimli geçen sohbetten memnun kaldığını bildirerek, Başkan Taş’ın şahsında Gönüllü Kuruluşlara teşekkür edip başarılar dileğinde bulundu.

 

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER