Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MİLLETİMİZE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği tarafından, 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile ilgili bir basın açıklamasında bulunuldu.

MİLLETİMİZE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri milletimize yakışır bir olgunluk içinde tamamlandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 1. turunda mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en fazla oyu almasına karşılık hiçbir aday çoğunluk olan %50 + 1 oyu alamadığı için 28 Mayıs’ta  tekrar 2.tur seçimleri yapılacak.

Milletvekili seçimlerinde ise Cumhur İttifakı 320 milletvekili kazanarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde  çoğunluğu sağlamış bulunuyor. Millet İttifakı 210 üzerinde, Yeşil Sol ittifak da 60’ın üzerinde milletvekili ile Meclis’te temsil edilmeye hak kazanmış bulunuyor.

Seçime katılım oranı yurt içinde %89, yurtdışında % 53 leri bulmuş bulunuyor. Mecliste temsil edilmeye hak kazanan parti sayısı da 10 nu geçmiş bulunuyor. Farklı anlayışların, ideolojilerin temsil edildiği TBMM grubu bu seçimler sonunda oluşmuş bulunuyor.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak büyük bir olgunluk ve medeniyet içinde yüksek bir katılımla hiç bir aşırılık ve yanlışa sapmadan milli iradenin tecelli etmesine sebep olan milletimizi tebrik ediyoruz. Yeni seçilen milletvekillerimizi tebrik ediyor, temsil ettikleri milletimizin tüm değerlerine sahip çıkarak, hukukun içinde kalarak, canla başla millete hizmet için çalışmaya davet ediyoruz.

 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin huzur, barış ve olgunluk içinde tamamlanmasını milli iradenin Sağduyu ile sonuçlanmasın temenni ediyor, sonuçların hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Ahmet TAŞ

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı



Anahtar Kelimeler: MİLLETİMİZE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER