Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Milletim ?İstanbul içime sinmedi, burada bir şaibe olduğu kesin´ diyor. Bu şaibenin giderilmesi şart

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı´na yönelik mesajlarla polemiklere son noktayı koydu: 31 Mart imtihanını başarıyla verdik. Oy oranlarına göre Cumhur İttifakı´nın tartışılmaz bir başarısı var.

Milletim ?İstanbul içime sinmedi, burada bir şaibe olduğu kesin´ diyor. Bu şaibenin giderilmesi şart

Yerel seçimin ardından AK Parti ile MHP arasında ?yol ayrımı´ iddiaları gündemdeyken Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik açıklama yaptı. Cumhur İttifakı´na yönelik mesajlarla polemiklere son noktayı koydu: 31 Mart imtihanını başarıyla verdik. Oy oranlarına göre Cumhur İttifakı´nın tartışılmaz bir başarısı var.

Karar gazetesinde yer alan habere göre: AK Parti´nin yerel seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirme yaptığı Kızılcahamam kampında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Her seçim bir imtihan. 31 Mart seçimlerinde bu imtihanı bütünüyle demiyorum büyük oranda başarıyla verdik. Türkiye genelinde AK Parti olarak yüzde 44.4´lük bir oy oranına ulaştık. Cumhur İttifakı olarak da toplamda yüzde 51.7 gibi 24 Haziran´la uyumlu bir sonuç elde ettik. Karşımızdaki dörtlü ittifakın toplamı ise yüzde 44.5´ta kaldı? dedi. Erdoğan özetle şu mesajları verdi: 

İstanbul´da verdiğimiz mücadele sayesinde, 15 bin oyu gasp edilmekten kurtarmamız dahi itirazlarımızın ne kadar yerinde olduğumuzu göstermiştir. 30 bin fark diyorlardı, bu düşe düşe 13 bin küsüre kadar düştü, daha da düşecek. Çok ciddi bir örgütlü organizasyon söz konusu. Elimizdeki belgeler bunu gösteriyor. İçimize sinse de sinmese de YSK´nın kararına duyacağız. 

İçimizde belli noktalara gelenlerin yaptığı çalışmalar yenilir yutulur cinsten değil. Bu davanın adamı olduğunu söyleyenler, bütün kampanya boyunca bu adamlar neredeler? ?Efendim ben beğenmedim´ E sen beğenmeyebilirsin. Biz herkesin beğeneceği isimleri bulma başarısını ne zaman gösterdik ki bugün göstereceğiz? Böyle bir şey olabilir mi? Burada bir yönetim varsa bu yönetim çalışmalarını, istişarelerini yapar ve bir karar verir. Bu karara da hep birlikte uyarız. Bu bir teşkilatın ahlakıdır. Ama bu teşkilatın ahlakından mahrum olanlar kendilerini hiçbir zaman anlatamayacaklar. Unutmayın fitne bugün başlamadı. Fitne fesat unsurları, böyle bir güçlü yapıyı her zaman tahrik, tahrip etmek üzere hep yollarına devam edeceklerdir. Ve bunlar da unutmayın, hep içimizden içimizden çıkacak.

(Kılıçdaroğlu´nun şehit cenazesine gitmesi) Senin işbirliği yaptığın o PKK´nın canavarlarının siyasi görüntüsü olan HDP ile işbirliği yapmışsın. Onlarla dayanışma içinde olacaksın, sonra da kalkıp Çubuk´a şehidimin cenazesine gideceksin. Ben bir Cumhurbaşkanı olarak gittiğim zaman önce soruyorum, gidişim rahatsız eder mi, etmez mi? ?Bir sıkıntı var? derlerse gitmiyorum. Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil, herkes beni sevmek zorunda da değil. Sen PKK ile iş birliği yaptın. Şehit için değil siyasi istismar için oraya gidiyorsun.

(SP lideri Karamollaoğlu) Bizi CHP´nin HDP´nin yaptıklarından ziyade 2002´ye kadar beraber yol yürüdüğümüz birinin söyledikleri üzüyor. Ardahan´da üniversite kurmanın anlamı ne diyor? Hocası var, talebesi yok diyor. Adama sormazlar mı tabelesı var, binası yok. Boğaz´a girdiğin zaman Büyük Çamlıca Camii´ni göreceksin. Bunlara oy verenler herhalde bu sözlerden ötürü hesaba çeker. Cahil insan gülün güzelliğini görmez dikenine takılır. Bay Temel öğretim üyesi öğrencisi yok diyorsun. Iğdır Üniversitesi 6 bin 500 öğrenci 278 öğretim elemanı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Büyük Çamlıca Camii´ni küçümsemek hangi akılla izah edilir bilmiyorum. Mİlletimizin bu hezeyan sahiplerine hak ettikleri dersi vereceklerine inanıyorum.

Ermeni tehciri büyük acıların önünü kesmek için başvurulan bir yöntem. Yani bir hicret. Ermenilerin iddia ettiği gibi bir yola başvurmuş olsaydık, dünyanın dört bir yanında yaşayan milyonlarca Ermeni´den söz edilemezdi. Fransa Cumhurbaşkanı sayın Macron´un önce bu işleri öğrenmesi lazım. Önce siyasette dürüst olmayı öğren, dürüst olmadıkça kazanman mümkün değil, kaybedeceksin.

SONUNA KADAR MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

Biz İstanbul ve Ankara´da kaybetmedik. Tam tersine seçimi kazandık. İstanbul´da 39 ilçenin 24´ünde AK Parti, birinde MHP; 25 ilçeyi Cumhur İttifakı olarak almış bulunuyoruz. Kalan 14 ilçede de muhalefet ipi göğüsledi. Ankara´da da durum farklı değil. ?AK Parti umudunu kesti? deniliyor. Son ana kadar biz hukuk mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimiz ?İstanbul içime sinmedi, burada bir şaibe olduğu kesin´ diyor. Bu şaibenin giderilmesi şart ki rahatlayalım. Biz ?artık bu iş bitti kaybettik´ noktasında değiliz. Hakkımızı arayacağız ve bunun çalışmasını sürdürüyoruz.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER