Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Millet İttifakı’nın altı lideri ilk kez İzmir’deki mitingde bir araya geldi

Millet İttifakı’nın altı lideri ilk kez İzmir’deki mitingde bir araya geldi

Millet İttifakı’nın altı lideri ilk kez İzmir’deki mitingde bir araya geldi

Mitinge kürsüye çıkan liderlerin yaptığı açıklamalardan öne çıkan satırlar şu şekilde:

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu: “Problemleri çözemiyorlar”

“Önemli bir dönemden geçiyoruz. Seçimlere gidiyoruz. Ancak bu seçimler bugüne kadar yapılmış olan seçimlerden çok ama çok farklı bir seçim olacak. 20 yıldır iktidarda kalan, son 2 dönemdir Türkiye’yi tek başına yöneten arkadaşlar artık patinaj yapmaya başladılar, patinajın ötesinde geri gidiyorlar. Problemleri çözemiyorlar. Son zamanlarda taktik değiştirdiler, bir sürü yeni buluşu güya ‘ne kadar becerikliyiz’ diye anlatmaya çalışıyorlar.”

“Boşuna çaba sarf ediyorlar, milletimizin derdi belli. Adalet bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz husus. Adalet olmadan devlet olmaz. Ama yeter mi, o da yetmez. İnsanlar geçinebilecekleri gelire mutlaka kavuşmak mecburiyetindedir. Bu sadece yandaşlara bazı pozisyonları hibe ederek sağlanmaz. 85 milyonluk ülkemizde, 85 milyonun da hangi kanaatte, hangi düşüncede olursa olsun rahat geçinecek bir gelire ihtiyacı var. Bunu sağlamazsanız huzur olmaz.”

ABB Başkanı Mansur Yavaş: “Demokrasi yerini bulacak”

“Nefret dilini yok edeceğiz. Türkiye’yi normal siyasetle buluşturacağız. Yuh çekip nefesinizi dahi harcamayın. ‘Kaybedersek darbe olur’ diyorlar. Size kaybettirmek için buraya geldik. Bundan daha doğal ne var? Seçime girebilirsiniz ama kazanmak yasak! Demokrasi yerini bulacak, milletin iradesi sandığa yansıyacak, çıktığı şekilde kabul edeceksiniz. 25 yıllık rant imparatorluğunu bırakmak istemiyorlar! Anketleri gördükçe saçmalıyorlar.”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “14 Mayıs’ta oy patlaması bekliyoruz”

“Milletin evlatlarına güveniyoruz. İzmir’e güveniyoruz. Demokrasi aşığı milletimize güveniyoruz. Türkiye’nin sorunları çözülsün istiyoruz, mutfaktaki yangın sönsün istiyoruz. Paramız pul olmasın istiyoruz. Hep birlikte bunlar için çalışacağız. Oy patlaması bekliyoruz. 15 Mayıs sabahı içinize çekiyorsunuz mis gibi demokrasi, liyakat, kadınlara özgürlük, hak, hukuk, adalet…”

DEVA Partisi lideri Ali Babacan: “Bu seçimi işçiler, memurlar, gençler, çiftçimiz kazanacak”

“15 Mayıs sabahı nefes almamız kolaylaşacak. Bu seçimi işçiler, memurlar, gençler, çiftçimiz kazanacak.”

“TOGG hayali olan gençler; Hayalinizdekilerin en iyisine layıksınız. İktidar ‘İşte ürettik’ diyor ama vatandaşlarımız uzaktan izliyor. Biz ne yapacağız? Gençler alıp binsin diye imkan yaratacağız.”

“13 Mayıs’ta Avrupalı gençler Eurovision şarkı yarışmasını konuşacak. Türkiye katılmıyor bile. 2003 yılında Sertab Erener ‘Everyway that I can’ diyerek bize büyük bir gurur yaşatmıştı. Birinci olmuştuk. Yine aynı gururu yaşayacağız.”

“Madonna’yı, Metallica’yı, Rammstein’ı, Roger Waters’ı, Rihanna’yı, U2’yu ve çok sayıda müzisyeni kendi ülkemizde ağırladık. Yine dinleyeceğiz.”

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal: “Adlarında ak olabilir ama alınlarının ak olmadığını gördük”

“Mülakatları kaldıracaklarmış. Milyonların hakkını yediniz, sanki bu 21 yılda kayırmacılığı bunlar icat etmedi vaatte bulunuyorlar. Adlarında ak olabilir ama alınlarının ak olmadığını gördük.”

Gelecek Partisi lideri Meral Akşener: “Milletimizi iki kader yolu bekliyor”

“Sinan Ateş’in katillerini bulup adalet önüne çıkaracağız. Kimse hiçbir cinayetin üzerini örtemeyecek.”

“Milletimizi iki kader yolu bekliyor. Ya otoriter yolsuzluk düzeniyle kirlenmiş sistem devam edecek ya da Türkiye’yi birleştiren Millet İttifakı yeni bir ufuk çizecek.”

13. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: “Kim haksızlığa uğradıysa Bay Kemal onun yanında olacak”

“Ne olursa olsun bütün engelleri yıkacağım ve Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağım. Herkes için adalet olacak. Hiçbir ayrım yapmayacağız. Oy versin vermesin kim haksızlığa uğradıysa Bay Kemal onun yanında olacak. Adalet yaşamımızın her yerinde olmalı. Bunu birlikte sağlayacağız.”

“Beşli çete telaş içinde ‘Ya Kılıçdaroğlu kazanırsa…’ Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemem yedirtmem.”

“Her kadının sosyal güvencesi olacak. Her kadın evladını okula gönderirken huzur içinde gönderecek.”

“5-6 yerden maaş alanları kapının önüne koyacağım.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER