Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Millet İttifakı deprem için ortak açıklama yaptı: Yerel yönetimlerle iş birliği önemli

Millet İttifakı, merkez üssü Maraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki deprem hakkında açıklama yaptı.

Millet İttifakı deprem için ortak açıklama yaptı: Yerel yönetimlerle iş birliği önemli

Millet İttifakı, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem nedeniyle açıklama yaptı. Depremden etkilenen, yaşamını yitiren kişilere başsağlığı ve sabır dilenen açıklamada “Milletimizin başı sağ olsun. Yaralanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

‘ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ’

Deprem karşısında herhangi bir ayrım yapılmaksızın merkezi hükümetin yerel yönetimlerle güçlü bir iş birliği ve koordinasyon içinde çalışmasının önem arz ettiği belirtilen açıklamada, “Afet bölgelerinde enkaz altında kalan tüm vatandaşlarımızın ivedilikle kurtarılması için sürdürülen çalışmaları yakından takip ediyoruz. Arama kurtarma çalışmalarında görev alan tüm görevlilerimize Allah'tan güç ve kuvvet diliyoruz” denildi.

Millet İttifakı tarafından yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

'BİRLİK VE BERABERLİK İLE ATLATACAĞIZ'

Başta AFAD ve belediyelerimiz olmak üzere ilgili tüm devlet kurumlarımızın koordinasyon ve titizlik içinde yürüteceği çalışmalarla birlikte milletimizin desteği ve dualarıyla bu zor günleri de aşacağız. 85 milyon tek yürek olarak dayanışma içinde tüm yaralarımızı hızla saracak, bu felaketi birlik ve beraberlik içinde atlatacağız.

'TÜRKİYE OLARAK KENETLENDİK'

Bu afet sürecinde AFAD'ın tüm uyarılarının önemle takip edilmesini; hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesini, haberleşmelerin kısa mesaj servisi (SMS) ve internet tabanlı mesajlaşma yazılımları üzerinden yapılmasını; hayati durumlar haricinde telefon görüşmelerinden kaçınılmasını, yolların arama kurtarma ekipleri ve acil yardım araçları için boş bırakılmasını ve yapılacak yardımların ilgili kamu kurumları ve yerel yönetimlerle koordinasyon içinde yürütülmesini, tüm bu hususlara hassasiyetle uyulmasını vatandaşlarımızın bilgisine sunarız. Türkiye olarak kenetlendik. Dualarımız deprem bölgesindeki tüm vatandaşlarımız için.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER