Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Miçotakis'ten Erdoğan ve Putin açıklaması: Yeni bir hükümet istediğini açıkça ifade ediyor

Yunanistan'da kabine toplantısında konuşan Başbakan Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Atina'da farklı bir hükümet istediğini açıkça ifade ettiğini' söyledi.

Miçotakis

Atina-Ankara hattında gerilim devam ederken, kabine toplantısında konuşan Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ilişkin açıklamalarda bulundu. Yükselen enerji fiyatlarına değinen Miçotakis, Yunanistan ekonomisinin fiyatları dengelemeyi sürdürmek için 'sonsuz kaynağa sahip olmadığını' ve kış aylarının 'zorlu geçeceğini' dile getirdi.

'ENERJİ KRİZİ, RUSYA'NIN SALDIRILARININ BİR SONUCU'

Miçotakis, “Enerji krizine ortak bir yaklaşım olmadan geçen her gün, Avrupalıların sorunlarını büyütüyor” dedi. Rusya'nın 'toplumsal kargaşa ve istikrarsızlık yaratmaya' çalıştığını savunan Yunanistan Başbakanı, enerji krizinin 'Moskova yönetiminin Batı'ya karşı tasarladığı saldırının bir sonucu' olduğunu söyledi.

'GİZLEMEK İÇİN HİÇBİR ŞEY YAPMIYOR'

Miçotakis, Ukrayna'ya açık desteği sebebiyle Yunanistan'ın, Rusya tarafından hedef alınan ülkeler arasında olduğunu belirtti. Yunanistan Başbakanı, "Sayın Putin ve Atina'da farklı bir hükümet istediğini açıkça ifade eden Erdoğan bunu gizlemek için hiçbir şey yapmıyor" ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER