Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MHP beklemede, AK Parti acilen karar vermek zorunda: Baraj mı, ittifak mı?

Fehmi Koru - 11.11.2017

MHP beklemede, AK Parti acilen karar vermek zorunda: Baraj mı, ittifak mı?

Türkiye iç politikasında her şey beklenen istikamette gelişiyor.

Her parti kendisi bakımından önem taşıyan tedbirleri alıyor.

AK Parti sözgelimi; ?metal yorgunluğu´ tespiti eşliğinde partinin il, ilçe başkanları ile belediye başkanları üzerinde operasyonlar yaptı, operasyonun devamı gelirse şaşırmayacağız.

Bir ara sözü edilen ?yedek milletvekili´uygulamasına geçilseymiş, ?yorulan´milletvekillerinden bazıları da yerlerini vekillerine bırakabilirmiş?

CHP kendisini ?yurtdışı´ çevrelere anlatmanın zamanının geldiğinin farkına vardı; Kemal Kılıçdaroğlu bu hafta içerisinde Avrupa Konseyi´nde düzenlenen bir sempozyuma katılma bahanesiyle Strasburg´a gitti, değişik ülkelerden politikacılarla görüşme imkanı buldu. Önümüzdeki günlerde de Londra´ya gidecek ve Chatham House gibi değişik fikir platformlarında partisini tanıtacakmış?

MHP ise, İYİ Parti´nin kamuoyu yoklamalarında kendisini sıkıştırdığını görünce, ittifak ve baraj oranı konularını gündeme taşıdı. MHP lideri Devlet Bahçeli gazetelerin Meclis muhabirleriyle görüşerek ?Yüzde 5 mi olur, yüzde 7 mi olur, yoksa yüzde 10´da mı kalır, bunları görmek lazım? sözleriyle tartışmayı başlattı.

Seçim hazırlıkları konusunda, İYİ Parti´nin nihayet kurulmuş olmasını ve Saadet Partisi´nin de yeniden ?iddialı´ bir parti haline dönüşme çabaları içerisine girmesini de kayda geçirebiliriz.

Devamını okumak için tıklayın >>



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz