Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Metiner´den; Davutoğlu ve Gül´e sert sözler: Yılanı koynumuzda beslemişiz

Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu´nun YSK´ya yönelik eleştirilerine tepki gösteren Mehmet Metiner, ?Yılanı koynumuzda beslemişiz? ifadelerini kullandı.

Metiner´den; Davutoğlu ve Gül´e sert sözler: Yılanı koynumuzda beslemişiz

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, YSK´nın İstanbul seçimine ilişkin kararına tepki göstermişti.

Gül ve Davutoğlu´nun YSK´ya gösterdiği tepkiyi eleştiren AKP 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner dikkat çeken ifadeler kullandı. Metiner, konuya ilişkin olarak, ?Gül´e ve Davutoğlu´na FETÖ´cülerin biçtiği rol biliniyor. FETÖ´nün Ak Parti içindeki siyasi ayaklarını arayanlar bu ihanetçilere ve onlarla beraber hareket edenlere baksınlar. Yılanı koynumuzda beslemişiz.? ifadelerini kullandı.

yeniakit.com.tr´ye açıklamada bulunan Mehmet Metiner´in sözlerinden satır başları şu şekilde:

?Türkiye´ye karşı, ?AK Parti ve Erdoğansız bir Türkiye´ operasyonu çekiliyor. Bu operasyonda Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu´nun kilit isim olarak rol alması oldukça dikkat çekicidir. İhanetin nereden geldiğini görmemiz açısından oldukça manidar söylemlerdir bunlar.?
?Dışarıda ve içeride ne kadar Erdoğan düşmanı eski Türkiye bileşenleri varsa onlarla aynı safta hizalandıklarını görüyoruz. Türkiye düşmanlarıyla aynı safta hizalanmaları onlara utanç olarak yeter.?
?FETÖ´nün AK Parti içindeki siyasi ayaklarını arayanlar bu ihanetçilere ve onlarla beraber hareket edenlere baksınlar. Ben sözünü dolambaçlı söyleyenlerden değilim. İşte açık açık söylüyorum: Gül ve Davutoğlu´nun yaptığı ihanetin ötesinde bir başka iltisakın ürünüdür.
?Erdoğan´sız bir Türkiye isteyenlerle birlikte hareket edenler, geçmişte içimizdeki unvanları ne olursa olsun FETÖ´nün de iplerini elinde tutan güç odaklarının siyasi ayaklarıdırlar. Yılanı koynumuzda beslemişiz meğer. Hala içimizde yılanların olduğunu görmezsek daha çok ısırılırız.

 

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER