Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Metin Yüksel, şehadetinin 41. yılında anılıyor

Türkiye’deki İslami mücadelenin sembol isimlerinden Şehit Metin Yüksel, şehadetinin 41. yılında anılıyor. 23 Şubat'ta yapılacak anma programı ile ilgili Şehit Metin Yüksel Platformu, bir açıklama yaptı.

Metin Yüksel, şehadetinin 41. yılında anılıyor

Türkiye’deki İslami mücadelenin sembol isimlerinden Şehit Metin Yüksel, şehadetinin 41. yılında anılıyor. 23 Şubat'ta yapılacak anma programı ile ilgili Şehit Metin Yüksel Platformu, bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

İSLAMİ KAMUOYUNA

Bundan tam 41 yıl önce karanlık güçlerin emriyle İstanbul Fatih camiinde Cuma namazı çıkışı kurulan pusuyla şehit edilen Türkiye İslami Hareketinin medar ı iftiharı Metin Yüksel bu yılda İslami camiaların katılımıyla oluşturduğumuz “Şehit Metin YÜKSEL platformu”tarafından anılacak.

Anma Programı 23 şubat Pazar günü öğle namazını müteakip Fatih Camiinde Şehit edildiği noktada buluşularak başlayacak.

K.Kerim tilaveti ardından gençlerimizin ezgileriyle devam edecek, Platform adına basın açıklaması okunacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda Cami avlusunda oluşturulacak yürüyüş kortejiyle Şehidimizin Edirnekapıdaki kabrine gidilecek. Burada K.Kerim tilaveti ardından dua ile programımız son bulacak.

Bu vesileyle

Emperyalist güçlerin İslam coğrafyasını kan gölüne dönüştürdüğü ,Etnik kimlik ve Mezhepler üzerinden Müslümanı Müslümana kırdırma projelerinin bir biri ardına hayata geçirilmeye çalışıldığı günümüzde, Aziz Şehitlerimizin bize bıraktığı miras olan Ümmet, Vahdet, Cihad ve şehadet bilincimizi yeniden kuşanarak şeytani güçlerin oyunlarını bu bilinçle bozup şirkin, tuğyanın ve isyanın yeryüzünü talan etmesine izin vermeyeceğimizi haykıracağız.

Tüm Müslüman bacı ve kardeşlerimizi Şehadet ikliminde soluklanmaya ve bu anlamlı program ve yürüyüşümüze katılmaya davet ediyoruz..

“ŞEHADET BİR ÇAĞRIDIR TÜM NESİLLERE VE ÇAĞLARA”

Şehit Metin Yüksel Platformu

Kaynak: Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER