Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Meteoroloji'den pus ve sis uyarısı

Meteoroloji'den alınan hava durumu raporuna bugün hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji pus ve sis uyarısında bulundu.

Meteoroloji

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün yurdun hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği belirtildi. Yağmurun Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Şırnak çevrelerinde etkili olacağını duyuran Meteoroloji, Artvin'in iç kesimleri ile Ardahan ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmininde bulundu.

Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvete esmesi bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU: SABAH SAATLERİNDE YOĞUN SİSLİ

İstanbul hava durumunun bugün parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin edilirken sabah saatlerinde yoğun ve pus etkili oluyor. Günün en yüksek sıcaklığının ise 9 derece olması bekleniyor.

Öte yandan İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle İstanbul Boğazı, çift yönlü trafiğe kapatıldı. Konu ile ilgili İstanbul Liman Başkanlığı Boğaz Liman Başkanlığı Boğaz Trafik Kontrol Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; bu sabah saatlerinde yaşanan sis nedeniyle boğaz çift yönlü trafiğe kapatıldığı belirtildi.

İL İL HAVA DURUMU

Bazı illerin hava durumu ve günün en yüksek sıcaklığı şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 3

İzmir: Az bulutlu ve açık 13

Adana: Parçalı ve az bulutlu 16

Antalya: Az bulutlu ve açık 17

Samsun: Çok bulutlu, hafif yağmurlu 10

Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 9

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu -4

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 8

Tüm illerin hava durumunu milligazete.com.tr/hava-durumu adresinden öğrenebilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Meteoroloji' uyarısı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER