Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Meteoroloji'den önemli uyarı! 3 bölgede sağanak var

Hava durumu raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı. Bugün yurtta parçalı bulutlu bir hava beklenirken üç bölgede sağanak yağış öngörülüyor.

Meteoroloji

Hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Meteoroloji'nin yaptığı değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor.

Sağanak yağışların Balıkesir, Bursa ve Kütahya çevreleri ile Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI İÇ EGE'DE AZALIYOR

Hava sıcaklığın İç Ege'de 2 ila 4 derece azalacağı tahmin edilirken diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı belirtildi.

Rüzgarın enellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Marmara'nın batısında ise rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri bu bölge yaşayanları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

* Ankara: Az bulutlu ve açık 35

* İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 32

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 32

* Manisa: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu 34

* Adana: Parçalı ve az bulutlu 36

* Antalya: Az bulutlu ve açık 31

* Samsun: Parçalı ve az bulutlu 30

* Trabzon: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

* Rize: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

* Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 29

* Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER