Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Meteoroloji'den kuvvetli lodos uyarısı

Meteoroloji hava tahminlerini açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre, uzmanlar bazı bölgelere kuvvetli lodos uyarısında bulundu.

Meteoroloji

Meteoroloji güncel verileri açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre,  Kıyı Ege ile öğle saatlerinden sonra Antalya çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği düşünülüyor.

Öte yandan Marmara'nın güney, Batı Karadeniz'in iç, Doğu Anadolu'nun güney ve doğu kesimleri ile İç Anadolu Bölgesi'nde pus, yer yer sis hadisesi ile birlikte Doğu Karadeniz'in iç, İç Anadolu'nun doğu kesimleri ile Doğu Anadolu'da yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı yaşanacak.

BATIDA SICAKLIKLAR ARTIYOR

Hava sıcaklıklarının ise batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR BEKLENİYOR

Son dönemde etkisini sıkça gösteren rüzgarın ise güney ve güneybatılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Marmara Bölgesi ile Kuzey Ege'nin kıyı kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/sa) ve kısa süreli fırtına (60-75 km/sa) şeklinde eseceği açıklandı.

KUVVETLİ LODOS

Marmara geneli ile Kuzey Ege’nin kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da gün içerisinde ortalama 16°C'lik hava sıcaklığı bekleniyor. Öte yandan parrçalı, yer yer çok bulutlu bir gün yaşanacak.



Anahtar Kelimeler: Meteoroloji' kuvvetli lodos uyarısı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER