Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Meteoroloji'den kritik uyarı: Önce güneş, sonra kuvvetli yağış!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya dair hava durumu tahminlerini yayınlandı.

Meteoroloji

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya dair hava durumu tahminlerini yayınlandı. Tahminlere göre bugün yurdun doğu kesimlerinde yer yer etkili olan kar yağışları yarın etkisini kaybedecek ve iki gün boyunca yurt genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Perşembe gününden sonra ise yeni bir yağışlı hava dalgası yurtta kendini gösterecek...

Yeni haftaya dair hava durumu tahminleri yayınlandı. Doğu Anadolu’da yer yer etkili olan kar yağışı yarın etkisini kaybedecek, yarın yurt genelinde güneş kendini gösterirken hava sıcaklıkları da yükselişe geçecek.

ÖĞLEN SAATLERİNE KADAR DOĞUDA KAR ETKİLİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerine kadar Van çevrelerinde kuvvetli kar yağışı şeklinde olmak üzere, kıyı kesimlerde yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

GÜNEŞLİ GÜNLERİN ARDINDAN YAĞIŞLAR BAŞLIYOR



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER