Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Meteoroloji´den İstanbul´a uyarı: Hava durumu kuvvetli yağışlı

Meteoroloji hava durumu raporunda İstanbul´un bugün Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmininde bulundu. İşte yurtta hava durumu

Meteoroloji´den İstanbul´a uyarı: Hava durumu kuvvetli yağışlı

Meteoroloji´den günlerdir sıcak hava ve nemden bunalan İstanbullu vatandaşlara serinletici haber geldi. Balkan üzerinden gelecek serin ve yağışlı havanın İstanbul´da etkili olacağı tahmininde bulunan Meteoroloji, sağanak yağışların bugün Edirne, Kırklareli Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya´da kuvvetli ve yer yer şiddetli olmasının beklendiği belirtildi. Meteoroloji´den yapılan açıklamada Marmara´da etkili olacak yağışların etkiliği olduğu saatlerde vatandaşların ani sel, su baskınları, dolu şeklinde yağış, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgâra karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.

HAVA SICAKLIKLARI 8 DERECE BİRDEN AZALACAK

Meteoroloji´nin İstanbul ve Marmara Bölgesi için yaptığı hava durumu uyarısında yer yer mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 11 Temmuz Perşembe günü bölgenin kuzeybatı kesimlerden başlayarak hafta sonuna kadar 4 ila 8 derece birden azalacağı belirtildi.

 

Rüzgarın perşembe günü bölgenin doğusunda kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesinin beklendiği aktarılan açıklamada, oluşabilecek kuvvetli rüzgar ve fırtınanın yol açabileceği olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

İSTANBUL HAVA DURUMU: SABAH SAATLERİNDEN İTİBAREN KUVVETLİ YAĞIŞLI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre bugün İstanbul´da havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Megaşehir İstanbul´da sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. İstanbul´da hava sıcaklıklığın en düşük 23 derece olması beklenirken en yüksek 31 derece olacağı tahmin ediliyor.

Yurtta hava durumunun ise kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı belirtilirken Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

 

Bugün yurt genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, bu gece saatlerinden itibaren Marmara´da yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ANKARA 18°C, 33°C

Az bulutlu ve açık

İZMİR 25°C, 35°C

Az bulutlu ve açık

ANTALYA 26°C, 34°C

Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK 21°C, 28°C

Parçalı bulutlu

TRABZON 21°C, 28°C

Parçalı ve çok bulutlu

ERZURUM 11°C, 27°C

Az bulutlu ve açık

DİYARBAKIR 21°C, 39°C

Az bulutlu ve açık



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER