Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Meteoroloji uyardı: Bir taraf yanarken bir taraf ıslanacak

Meteoroloji'den yapılan son paylaşımlarda Trakya, Karadeniz ve İç Anadolu ile Doğu Anadolu'da sağanak yağış uyarısı yapılırken diğer bölgelerde de bunaltıcı sıcaklık uyarısı yapıldı.

Meteoroloji uyardı: Bir taraf yanarken bir taraf ıslanacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beş günlük haritalı hava durumu tahminlerini açıkladı. Yapılan paylaşımda yurdun bir kısmında yağış etkili olurken bir kısmında da bunaltıcı sıcaklar etkili olacak.1 Temmuz itibarı ile kalkacak yasaklar vatandaşların hafta sonu için şimdiden plan yapmasına neden oldu. MGM'nin hava durumu ile ilgili paylaşımları da bu nedenle çok önemli.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

18.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Ordu çevreleri ve Samsun’un doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

31-001.jpg

MARMARA EGE VE DOĞU ANADOLU KAVRULACAK

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı fakat Marmara, Kıyı Ege ile doğu kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yurdun güneydoğu kesimlerinde güneydoğu ve doğulu yönlerden hafif, Ege Kıyıları, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'da orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

hava-durumu1.jpghava-durumu2.jpghava-durumu3.jpghava-durumu4.jpg



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER