Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 Haziran salı günü için sarı kodlu uyarı verdi ve vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek

Meteoroloji, son dakika hava durumu raporunu paylaştı. Yapılan paylaşımlara göre bugün yurdun büyük bölümünde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışlar, Marmara’dan İç Ege, Batı Akdeniz, Trakya ve Karadeniz'in bir bölümü ile İçanadolu'da yağış bekleniyor. Yer yer kuvvetli olacak yağışların beraberinde soğuk havayı da getireceği açıklandı. İşte 5 günlük haritalı hava durumu tahmini ve MGM'nin sarı kodlu uyarısının detayları...

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek 2

27 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteorloji'nin uyarı haritasında İstanbul dahil 27 kent için sarı kodlu uyarı verildi. Uyarı verilen iller arasında; Adana, Antalya, Bilecik, Burdur, Isparta, İstanbul, Kayseri, Kahramanmaraş, Niğde, Sakarya, Sinop, Zonguldak, Yalova, Düzce, Amasya, Balıkesir, Bolu, Bursa, Mersin, Kastamonu, Kocaeli, Nevşehir, Ordu, Samsun, Tokat, Bartın ve Karabük yer aldı.

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek 3

Marmara Bölgesi'nde düşen sıcaklıkların etkisiyle hava kışı andırıyor. Bölgedeki sağanaklar gün boyu sürecek. Sakarya ve Kocaeli tarafında daha kuvveti olması beklenen yağışlar, yarın da sürecek.   

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek 4

Yağmur İstanbul'a akşam saatlerinde geldi. Gece saatlerinde ise yağmur etkisini arttırdı. Gece boyunca devam eden yağış, yer yer sağanağa dönüştü. Yağış, kentte aralıklarla etkisini sürdürüyor. 

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek 5

Ege Bölgesi'ndeyse Kütahya'da daha fazla olmak üzere Muğla'ya kadar bölgede yağmur geçişleri bekleniyor.

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek 6

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış uyarısı yaptığı Manisa için sağanak yağış Saruhanlı ilçesinde yaşamı olumsuz etkiledi. Kırsal Büyükbelen Mahallesi'nde 1 saat boyunca etkili olan sağanak yağış, sele neden oldu. Yolların çöktüğü mahallede, 6 evi su basarken, 1 otomobil sel sularında sürüklendi. Bölgeye jandarma, MASKİ, itfaiye ve Saruhanlı Belediyesine ait ekipler sevk edildi. Evlere giren yağmur suları tahliye edilirken, bölgede hasar tespit çalışması başlattı.  

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek 7

Evi su basan vatandaşlardan Fatih Ergünen, "Yağmur bir anda başladı. Yağmur yağdığı zaman mahallemizdeki logarlardan geriye doğru su geldi. Sel ile birlikte gelen su kapımızı zorladı. Belki 10 defadır bu şekilde evimiz su altında kaldı. Artık buna çözüm bekliyoruz" diye konuştu.  

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek 8

İÇ ANADOLU'YA YAĞMUR UYARISI

İç Anadolu Bölgesi'nde bugün beklenen yağışların, gök gürültülü ve kuvvetli yağışlar yarın daha yerel olacağı belirtildi.   

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek 9

AKDENİZ'DE YAĞMURA LODOS EŞLİK EDECEK

Akdeniz'de de yağışlar var, Güneydoğu'da hava bulutlanıyor. İki bölgede de lodos kuvvetli esecek.   

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek 10

KARADENİZ 2 GÜN YAĞMURA TESLİM OLACAK

Karadeniz'de iki gün boyunca geniş alana kuvvetli olarak etki edecek yağmur, sonraki günlerde kısım kısım etkisini sürdürecek. 

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek 11

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek 12   

Meteoroloji: Çok kuvvetli geliyor ve hemen gitmeyecek 15

Kaynak: Karar Gazetesi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER