Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağışlar etkili

Meteoroloji´den alınan hava durumu raporunda kuvvetli yağışların etkili olacağı belirtilirken sıcaklıklar ise düşecek. İstanbul´da hava bugün sağanak yağışlı...

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağışlar etkili

Meteoroloji hava durumu raporunu yayınladı. Meteoroloji´den yapılan son değerlendirmelere göre dün başlayan kuvvetli yağışların bugün de devam edeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı Karadeniz kıyıları, öğleden sonra Samsun ve Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken İstanbul ve Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarında gün içerisinde aralıklı olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürülüğünden alınan hava durumu tahminine göre yurdun kuzeyi ile iç kesimleri ve Marmara´da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının bugün yurdun kuzey ve iç kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı belirtilirken diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgârın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, sağanak yağış anında yer yer kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor. 

İSTANBUL HAVA DURUMU: SICAKLIK 3 DERECE DÜŞÜYOR SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ

Meteoroloji´nin yayınladığı hava durumu raporunda İstanbul´da bugün havanın parçalı çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Gün içerisinde aralıklı olarak İstanbul hava durumunun sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olacağı belirtildi. Yağışların etkili olduğu İstanbul´da hava sıcaklığı 3 derece azalması beklenirken günün en yüksek sıcaklığının 25 derece olması bekleniyor. Rüzgârın ise kuzey vekuzeybatı (Karayel) yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı hafif sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25 
İzmir: Parçalı bulutlu 28 
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32 
Bursa: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25 
Antalya: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30 
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.) 24 
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25 
Erzurum: Parçalı bulutlu 26 
Diyarbakır: Az bulutlu 34

Kaynak: Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER