Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MESCİD-i AKSA'ya SALDIRI İSLAM'a SALDIRIDIR KINIYOR LANETLİYORUZ.

Kayseri Gönüllü Kürlür Kuruluşları Derneği, Müslüman  Arapların evlerini zorla işgal edip Yahudi yerleşimcilere verme, Gazze'ye havadan ve karadan acımasız saldırıları ile  Mescid-i Aksa'ya yönelik , İsrail'in kanlı saldırılarını

MESCİD-i AKSA

100 yıldan bu yana devam eden  Filistin'de işgal soykırım ve katliamları yapmaya siyonist İsrail Ramazan ayının başından bu yana vahşi saldırını doruğa ulaştırdı.

 

7 Mayıs Cuma günü Ramazanın son Cumasında Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'da Teravih Namazı kılan Müslümanlar üzerine, İsrail polisinin ses bombaları ve plastik mermilerle yaptığı kanlı saldırıda, 200'e yakın Müslüman yaralandı, çok sayıda Müslüman da tutuklandı.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği olarak İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa'ya ve Namaz kılan Müslümanlara yaptığı menfur saldırıyı, Kutsal mabetlere ve ibadet edenlere yönelik menfur saldırı olarak değerlendiriyor, şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Saldırıda yaralanan Filistin'li kardeşlerimize Geçmiş olsun dileklerimizi bildiriyoruz. İsrail'in insanlık dışı Vahşi saldırıların bir an  önce sona ermesi, Mescid-i Aksa işgalinin Sona erdirilmesi için, uluslararası toplumu İsrail'e karşı harekete geçmeye davet ediyor, Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Filistinli kardeşlerimizin yanında ve destekçisi olduğumuzu İlan ediyoruz

Ahmet TAŞ

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI DERNEK BAŞKANI

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER