Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MESCİD-İ AKSA KADİR GECESİNİ İHYAYA GELENLERİ 15 BİN İFTAR PAKETİYLE KARŞILIYOR

El-Beyarık Müessesesi, Ramazan´in başından beri Filistinlileri otobüslerle Mescid-i Aksa´ya taşıyor.

MESCİD-İ AKSA KADİR GECESİNİ İHYAYA GELENLERİ 15 BİN İFTAR PAKETİYLE KARŞILIYOR

MESCİD-İ AKSA KADİR GECESİNİ İHYAYA GELENLERİ 15 BİN İFTAR PAKETİYLE KARŞILIYOR

 

"El-Beyarık" Mescid-i Aksa´yı İhya Müessesesi, 1948´de işgal edilen Filistin topraklarının dört bir yanından namaz kılmak ve Kadir gecesini ihya etmek için Mescid-i Aksa´ya gitmek isteyenleri taşıyacak otobüslerin hazırlandığını açıkladı.

El-Beyarık Otobüsleri Merkezi´nden Ahmed Hamid, müessesenin Kadir gecesi münasebetiyle Mescid-i Aksa´ya gitmek isteyenleri taşımak için 200 otobüs tahsis ettiğini, geçen yıl işgal yönetiminin kısıtlamaları nedeniyle az olan otobüs sayısında bu yıl büyük artış olduğunu söyledi.

El-Beyarık Müessesesi, daha önceki yaptığı açıklamada da Ramazan ayının başından son haftanın bitimine kadar Mescid-i Aksa´ya 800 otobüs seferi düzenlediğini ve seferlerin sabah, teravih ve Cuma namazları için düzenlendiğini bildirmişti.

Öte yandan, El-Aksa Vakıf ve Kültür Mirası Müessesesi de Kadir gecesini Mescid-i Aksa´da ihya edecek cemaat için 15 bin iftar paketi ve beş bin sahur paketi hazırlandığını açıkladı.

Müessese Müdürü Emir El-Hatib, Mescid-i Aksa sevdalılarına hizmet ettiklerini bildirerek, Filistinlileri sadece bir günde ve bir ayda değil her gün Mescid-i Aksa´ya gelmeye davet etti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER