Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Merhum Mahmut Balcı´nın Cenaze Namazı Esenler Mimar Sinan Camii´de Kılınacak

Eğitimci Yazar Mahmut Balcı, bugün Esenler Mimar Sinan Camii´nde cuma namazı öncesi vaaz verirken, kürsüde kalp krizi geçirerek vefat etti.

Merhum Mahmut Balcı´nın Cenaze Namazı Esenler Mimar Sinan Camii´de Kılınacak

 

 Kendisine Cenab-ı Hakk´tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Haber Duruş sitesinde eğitim, gençlik ve ahlak üzerine genel çerçevede yazılarını yayınladığımız hocamızın cenazesiyle ilgili bilgileri ise; Cenaze namazı yarın (12.01.2019 Cumartesi) ikindi namazına müteakip, Esenler Mimar Sinan Camii´de kılınacaktır. 

Adres: Birlik Mahallesi, Şehit Vedat Çağlar Caddesi, Atışalanı No:20, 34230 Esenler/İstanbul

Tüm sevenleri ve okuyucularımızı bekleriz..

 

MAHMUT BALCI KİMDİR?

 

1963 yılında Kilis´te Doğdu. 1982 yılında ise Kilis lisesinden 1989 yılında da Erzurum İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

 

Öğrencilik yıllarında bir süre gazetecilik, editörlük ve radyoda eğitim kültür programları yaptı. Türkiye Yazarlar Birliği üyesi idi. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının eğitim kültür komisyonlarında çalıştı. Esenler Güzide Özdilek Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin kuruluş sürecinde görev yaptı. Eğitimde güzel örnekler, Türkiye Değer Ödülleri gibi yarışmalarda Türkiye jüri üyeliği yaptı. 19.Milli Eğitim Şurası İstanbul çalıştayında görev aldı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü strateji geliştirme bölümünde Değerler Eğitimi Koordinatörlüğü ve MEB Ders Kitaplarının yazımında görev aldı. Öncü Okul Yöneticiler Derneğinin kurucuları arasında yer aldı.

 

KİTAPLARI

 

İnsanları Tefrikaya Düşüren Faktörler
Özgürlük Paylaşmaktır
Halkın Valisi Recep Yazıcıoğlu
Bir Barış Elçisi Olarak Hz. Muhammed
Değerleri Yaşamak ve Yaşatmak

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER