Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Meral Akşener'den kısıtlama iptali yorumu: Bu komiklikler...

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan, sokağa çıkma yasağının iptal edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İçişleri Bakanlığı tarafından dün gece duyurulan sokağa çıkma yasağını iptal ettiğini açıklamasını "İşte biz bu komiklikler olmasın diye İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz" şeklinde yorumlandı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, korona ile mücadele tedbirleri kapsamında  6-7 Haziran tarihinde uygulanacağı ilan edilen sokağa çıkma yasağını iptal ettiğini açıklamasını Twitter'dan yaptığı paylaşımla değerlendirdi.

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sokağa çıkma yasağını iptal ettiğini duyuran paylaşımını şu sözlerle değerlendirdi;

"İşte biz bu komiklikler olmasın diye İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz" 

Meral Akşener@meral_aksener

İşte biz bu komiklikler olmasın diye İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz... https://twitter.com/RTErdogan/status/1268828564633391104 …

Recep Tayyip Erdoğan@RTErdogan

Bunun için, Cumhurbaşkanı olarak, 15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım. Vatandaşlarımdan, MASKE-MESAFE-TEMİZLİK kurallarına bu süreçte de titizlikle riayet etmelerini önemle rica ediyorum.

33,7 B

13:28 - 5 Haz 2020

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER