Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Meral Akşener: Onurumuzu kapıda bıraktın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyareti esnasında Putin tarafından kapı önünde 2 dakika bekletilmesini eleştirdi.

Meral Akşener: Onurumuzu kapıda bıraktın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyareti esnasında Rusya Devlet Başkanı Putin tarafından kapı önünde 2 dakika bekletilmesine tepki gösterdi.

Akşener, "İşte bu nedenle, Rusya’ya giderken, milletçe senden tek bir beklentimiz vardı: O da, vatanı için canını ortaya koyan Mehmetçik kadar, cesur ve onurlu olmandı. Onurumuzu kapılarda bırakmamandı…Sense gittin, o cesaretin, o onurun, onda birini masa başında gösteremedin. Gittin, kapılarda bekletilmeye razı olup, üstüne bir de ‘Kabul edildiğiniz’ için teşekkür ettin. Dostun Putin, kapı önünde bekleme görüntülerinizi Rus medyasına servis edip, bizi rezil etti, sense gittin, onurumuzu kapılarda bıraktın, geldin" dedi. 

Erdoğan'a seslenen Akşener, "Hani itibardan tasarruf olmazdı? Koca bir milletin itibarının ayaklar altına alınmasına nasıl müsaade ettin? Onlar sana kapı önünde beklemeyi layık gördü, sen ayaklarına gidip, bir de utanmadan onlara nasıl teşekkür edebildin? Bu büyük milleti yine utandırdın Sayın Erdoğan. Yazıklar olsun!" diye konuştu. 

"FETÖ'NÜN İLK HEDEFİ OLMUŞ GAZETECİLERİ YENİDEN HAPSE GÖNDERİYORLAR"

Akşener, Libya'da şehit olan MİT görevlisinin cenaze haberini yaptıkları gerekçesiyle gazetecilerin tutuklanmasına tepki gösterdi. Akşener, "Son günlerde gazetecilere yönelik operasyonların altında işte bu sebep var. Libya’daki şehitlerimiz üzerinden, fetöcüleri sevindirecek operasyonlara imza atıyorlar. Libya’da şehit olan istihbaratçımızın cenazesini bahane edip, fetönün ilk hedefi olmuş gazetecileri yeniden hapse gönderiyorlar" dedi. 

"MADEM CENAZE O KADAR GİZLİYDİ, NEDEN SİYASİLERİ DAVET ETTİNİZ?"

 Akşener, şehit olan MİT görevlisinin cenazesine katılan siyasi parti temsilcilerini hatırlatarak, "Bakın; Daha önce söyledim, şimdi de tekrar edeyim: Madem şehit istihbaratçımızın cenaze töreni o kadar gizliydi, siyasi parti temsilcilerine kadar herkesi neden davet ettiniz? Madem Libya’daki unsurlarımız bu kadar gizliydi, Sayın Erdoğan dünyanın gözü önünde, “Milli İstihbaratımız Libya’da görev yapıyor.” diye neden açık etti?" diye sordu. 

Akşener, "Tüm bunlara rağmen, illaki soruşturacaksanız; Gidin, gizli kalması gerektiğine inandığınız o cenaze törenini, sızdıran mekanizmayı soruşturun.Gidin, gizli kalması gereken bir cenaze törenini, bu kadar açık ve korunaksız hale getiren işleyişi soruşturun. Bu açıklara göz yumduktan sonra, haberi yapan gazeteciyi soruşturup, cezaevine göndermek, işin kolay yanı. Üstelik de bunu, fetönün yöntemleriyle yapmak en kolayı" ifadesini kullandı. 

Arif Kabadayı'nın şarkısından alıntı yapan Akşener, "“Öyle bir zаmаnа geldik, İlim cаhillere kаldı. O аnlаttı, biz dinledik, İmаn imаnsızа kаldı. Hаk diyerek düştük yolа, Kulluk eder olduk kulа. Adаleti tаlаn ettik, Vicdаn vicdаnsızа kаldı" dedi. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER