Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Memur-Sen ve Kamu-Sen'den Erdoğan'a ziyaret

Çalışma Bakanı Bilgin ile Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen genel başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ziyarette bulunacak.

Memur-Sen ve Kamu-Sen

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen genel başkanlarını kabul edecek.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı kabul, saat 16.00'da başlayacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan açıklamada, kabulde Bakan Bilgin ile Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin yer alacağı belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı:

"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn Vedat Bilgin, Memur-Sen Genel Başkanı Sn Ali Yalçın ve Kamu-Sen Genel Başkanı Sn Önder Kahveci ile birlikte saat 16.00’da Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ziyaretinde bulunacaktır."

MEMURLARA NE KADAR ZAM YAPILMIŞTI?

Memur-Sen ve Çalışma Bakanlığı arasındaki 6. dönem toplu sözleşme görüşmeleri kapsamında; memur ve memur emeklilerine 2022 yılının ilk altı ayı için yüzde 5 artı enflasyon farkı, ikinci altı ay için ise yüzde 7 artı enflasyon farkı üzerinden zam verilmişti. Toplamda memurların alacağım toplam zam 2022 için yüzde 12 olarak gerçekleşmişti.



Anahtar Kelimeler: Memur- -' Erdoğan' ziyaret

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER