Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Memleket Partisi'nde istifalar: Bu oda benim deyip partiye çöktüler

Memleket Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Kağan Bahçekapılı bir grup partili ile birlikte istifa etti. İstifa açıklamasında yönetime "CHP'deki virüsün partiye taşındığı" eleştirisi yöneltildi.

Memleket Partisi

Yeni kurulan Memleket Partisi'nde İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Kağan Bahçekapılı ve bir grup partili istifa etti. Bahçekapılı istifa açıklamasında, "Ben kendi adıma bu partiye ve siyasete girmeyi; çocuklarımın özgür, adil, muasır medeniyet seviyesinin üzerinde bir ülkede yaşamasını istediğim için ve sadece bu partiyi umut olarak gördüğüm için istemiştim. Ama görüyorum ki artık memleketim adına bir umut kalmadı" dedi.

'BU HAREKET BAŞKA OLACAKTI AMA VİRÜS GİRMİŞ'

İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever'i eleştiren Bahçekapılı parti içinde yaşananlarla ilgili şunları söyledi, "Son toplantımızda arkadaşlarımızın çoğunluğunun teveccühü ve yaptığımız demokratik seçimle Beylikdüzü İlçe Başkan adayı olarak belirlendim. Maalesef ne olduysa bundan sonra oldu. Hayatımda ilk defa bir siyasi partiye üye olarak, memleketim adına ve evlatlarımın geleceği adına bende taşın altına elimi koymak istedim. Ama gördüm ki siyaset; kişilerin kendilerine rant, koltuk, makam ve menfaat sağladığı bir yermiş. Bunların diğer partilerde olduğunu çok duymuştum ama bu hareket başka olacaktı. Umudum, inancım ve hislerim bu şekildeydi. Tamamen idealist ve vatan aşkıyla mücadele etmek istediğim partimizde de maalesef bu hesaplar birileri tarafından yapılmaktaydı. CHP de yaşanan ne varsa bu hastalıklı zihniyet maalesef bizim partimize de bu virüsü sokmuştu." 

Kağan Bahçekapılı, "Yaşanılan bunca haksızlığı en çok sizin anlayacağınızı düşünerek bu yazıyı size gönderiyorum. Aynı haksızlıkları ve süreçleri geçmiş siyasi deneyimlerinde yaşayan birçok arkadaşımın burada bir umut aradığını biliyorum. Ama bu haksızlıklar burada da devam edecekse bizim için artık Memleketimiz adına bir umut kalmamıştır" dedi.

İstifacılar adına bir açıklama da Gürhan Dönmez tarafından yapıldı. Dönmez de İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever'i eleştirerek, partide daha il yönetimi seçilmeden 'şu oda benim denilerek örgüte çöküldüğünü' söyledi.  



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER