Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MEHMET DEVECİ’DEN YENİ BİR ÇOCUK KİTABI!

Yazarlarımızdan Mehmet Deveci’nin çocuklar için hazırladığı yeni kitabı Sevimli Dostlar çıktı!

MEHMET DEVECİ’DEN YENİ BİR ÇOCUK KİTABI!

Belki de geleceğe yapacağımız en güzel yatırım; iyi yetiştirilmiş çocuklar olacak. Onlar hem bizlerin yarınları hem ülkemizin ve hem de ümmet coğrafyasının…

Çocukları bilinçsiz bir şekilde internet, sosyal medya, tv ve sokaklara bıraktığımızda bu yerler tazecik dimağları kendi istedikleri gibi yetiştirirler.

Onlara biraz ilgi, biraz da zaman ayırmak zorundayız. Bizim vermediğimiz zamanı ve ilgiyi kötü arkadaşlar, zararlı ortamlar fazlasıyla veriyor. Kainat boşluk kabul etmez çünkü. Onlara Bembeyaz dünyalarını, tertemiz hayal dünyalarını şekillendirecek eserleri okutmak ve kitapları sevdirmek de yapabileceğimiz en güzel şeylerden birisi.

Peki ne okuyacaklar?

Cin Ali serisi, Kuşa bak, top oynalardan biraz ötesi lazım değil mi?

Okumayı sevdirirken onların hayal dünyasını da zenginleştirecek, karakter eğitimini yapacak ve kişiliği üzerinde de olumlu izler bırakacak eserler okuması gerekiyor. Bu açığı gören ve o niyetle çalışma yapan yazar Mehmet Deveci, ikinci çocuk kitabıyla bizlere yeni bir selam daha gönderdi.

Sevimli Dostlar: Bir iyilik kitabı.

Kitap, İyilik güzeldir sloganıyla okurlarıyla buluştu. En az çocuklar kadar biz büyüklerinde merakla bekleyip okumak istediği bir kitap. Yazarımızı tebrik ediyor eserlerinin hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Sözü, yine Mehmet Deveci’den şu alıntıyla bitirelim:

Çocuklar harf gibidir.
Onlarla güzel cümleler kurmak için
Biraz dua, biraz ilgi, biraz da çaba gerekir
Bu kitapta üçü de var.



Anahtar Kelimeler: MEHMET DEVECİ’ ÇOCUK KİTABI!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz