Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mehmet Ceyhan hakkında suç duyurusu

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında koronavirüs pandemisi konusunda yaptığı uyarılar nedeniyle Antalya Terör ve Örgütlü Suçlar Savcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu

Mehmet Ceyhan hakkında suç duyurusu

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında koronavirüs pandemisi konusunda yaptığı uyarılar nedeniyle  Antalya Terör ve Örgütlü Suçlar Savcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. Suç duyurusunu 5G Virus News Platformu yöneticisi Muammer Karabulut'un yaptığı öğrenildi.

Karabulut'un yaptığı suç duyurusunda,  “söz konusu sürecin başından bu yana gerek yazılı ve sözlü medya gerekse sosyal medya kanalları vasıtasıyla birtakım açıklamalarda bulunmuştur. Şüphelinin açıklamaları detaylı bir şekilde incelendiğinde Alenen Nitelikli Hakaret Suçu ve Halk Arasında Korku ve Panik Yaratmak Amacıyla Tehdit Suçu’nun işlendiği görülecektir" ifadesi yer aldı. Dilekçede konuya ilişkin belgeler ve TV’deki görüntüleri delil olarak yer aldı.

Ceyhan'ın yaptığı açıklamaların toplum üzerinde ekonomik, psikolojik ve sosyolojik yıpratıcılığa  katkı sağladığı belirtildi.



Anahtar Kelimeler: Mehmet Ceyhan hakkında duyurusu

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER