Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

?Mehmet Yavuz´un ailesinden HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam´a ziyaret

Merhum Mehmet Yavuz´un ailesi, yakınları ve dava arkadaşlarından oluşan bir heyet, HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam´ı ziyaret etti.

?Mehmet Yavuz´un ailesinden HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam´a ziyaret

Bir süre önce böbrek kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede Hakk´ın rahmetine kavuşan Mehmet Yavuz´un kardeşleri, dayıları ve dava arkadaşlarından oluşan bir heyet, HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam´ı, partisinin Diyarbakır İl Başkanlığında ziyaret etti.

Mehmet Yavuz´un kardeşleri Âdem, Bünyamin ve Yusuf Yavuz, dayıları Yasin, Aziz, Mustafa ve İsmail Bozkurt, HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, Kahta İlçe Başkanı Bedir Elçi ve dava arkadaşlarından oluşan heyet, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı kabul salonunda karşılandı.

Yavuz ailesini Genel Başkan İshak Sağlam´ın yanı sıra Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları M. Hüseyin Yılmaz, Vedat Turgut, GİK üyesi Şeyhmus Tanrıkulu ve partililerden oluşan heyet karşıladı.

Ziyarette merhum Mehmet Yavuz´un ruhuna Fatiha okunurken, karşılıklı sabır temennilerinde bulunuldu. Hayatından bazı kesitlerin sunulduğu ziyarette, Yavuz´un büyük bir dava adamı olduğu vurgusu yapıldı.

Merhum Yavuz´un kardeşi Adem Yavuz, merhumun büyük bir değer olduğunu, öğretmenler arasında çok sevildiğini belirterek, eğitimcilik alanında çok verimli bir hayat geçirdiğini ve eğitim camiasına güzel izler bıraktığını hatırlattı.

Ziyarette, Yavuz´un ölümünden önce de sonra da İslam´a hizmet ettiği, birçok ülkeden insanların onun vefatıyla birlikte üzüntü duydukları dile getirilirken onun disiplinli, ahlaklı, entelektüel, iyi bir siyasetçi, İslam´ın sorumluluklarını yerine getiren ender bir şahsiyet olduğuna dikkat çekildi.

Ziyaret sonunda merhum Yavuz´un vefat etmeden önce kaydettiği, ?İbadetlerimize devam, ihlasa devam. Karşılıksız bir şekilde iyilik yapmaya devam? sözlerinin yazılı olduğu ve Yavuz´un fotosunun olduğu tablo Genel Başkan İshak Sağlam´a hediye edildi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten merhum Mehmet Yavuz, böbrek kanseri teşhisiyle tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde, Kurban Bayramından 2 gün önce Cuma gecesi saat 01.05 civarında vefat etmiş, aynı gün memleketi Adıyaman´ın Kâhta ilçesinde Cuma namazına müteakip Oduncular Aile Mezarlığında toprağa verilmişti. (Ramazan Casuk-İLKHA)








 Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER