Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mehmet Şimşek ile Erdoğan görüşmesinin detayları belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, ismi Ali Babacan´ın kuracağı yeni parti ile anılan Mehmet Şimşek´le yaptığı görüşmenin detayları belli oldu.

Mehmet Şimşek ile Erdoğan görüşmesinin detayları belli oldu

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan´ın AKP´den istifa ederek kuracağı söylenene yeni partide ismi geçen eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni parti iddialarına ilişkin bir soruya "Zamanı gelince konuşuruz" diye yanıt vermişti. Mehmet Şimşek´in yaptığı bu açıklamanın ardından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´la AKP Genel Merkezi´nde görüştüğü ortaya çıktı. Görüşmesinin detayları belli olurken Erdoğan´ın Şimşek´e bakanlık teklif etmediği sadece fikir alışverişinde bulunduğu iddia edildi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Şimşek´e ekonominin başına geçmesi önerildi mi?" başlığıyla bugün yayımlanan köşe yazısında Erdoğan - Şimşek görüşmesinin detaylarını paylaştı. Selvi, görüşmede Erdoğan´ın, Şimşek´e ekonominin başına geçmesi yönünde bir teklifte bulunmadığını iddia ederek verimli bir görüşme gerçekleştiğini aktardı.

 

Görüşmede Şimşek´in, uluslararası sermaye hareketleri ve küresel ekonomi konusunda değerlendirmelerde bulunduğunu iddia eden Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Mehmet Şimşek´e "Zaman zaman bir araya gelelim" dediğini kaydetti. Selvi "Şimşek de 12 yıl bakanlığını yaptığı Erdoğan´a teşekkür etmiş. Yani Erdoğan´dan bakanlık teklifi yok" diye yazdı.

Kaynak:Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER