Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mehmet Aslan´dan Çok Konuşulacak Meral Akşener Analizi: 24 Haziran´daki Oyu 17,5´tir

İYİ Partili Mehmet Aslan, seçimli kurultay çağrısı yapan ve yeniden aday olmayacağını duyuran Meral Akşener´in gerçek oyunun yüzde 17,5 olduğunu savundu.

Mehmet Aslan´dan Çok Konuşulacak Meral Akşener Analizi: 24 Haziran´daki Oyu 17,5´tir

26. 07. 2018 Perşembe

İYİ Parti´den milletvekili adayı olan ancak TBMM´ye giremeyen Mehmet Aslan, kurultay çağrısı yapan ve aday olmayacağını duyuran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in, 24 Haziran seçimlerindeki gerçek oyunun yüzde 17,5 olduğunu savundu.

"İYİ PARTİ´NİN OYU DA AKŞENER´İN OYUDUR"

Habertürk´teki ´Gerçek Fikri Ne?´ programına katılan Aslan, şunları söyledi: "Meral Akşener´in oyunda en büyük hataya şurada düşüyor insanlar. Yüzde 7,5 değildir Meral Akşener´in oyu. Bütün bu zorluklarla birlikte Akşener´in oyu yüzde 17,5´tir, İYİ Parti´nin oyu da Akşener´in oyudur."

MEHMET ASLAN KİMDİR?

´Gazinocular kralı´ Fahrettin Aslan´ın oğlu olarak tanınan ve bir dönem film ve dizilerde de rol alan Mehmet Aslan, İyi Parti´ye geçmeden önce MHP saflarında siyaset yapıyordu.

2014-2015 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul il başkan yardımcılığı görevini yürüten Aslan, MHP´den milletvekili adayı da oldu. Aslan, İYİ Parti´nin 200 kişilik kurucular listesinde yer alan isimlerden biri. 24 Haziran seçimlerinde de İYİ Parti´den milletvekili adayı olan Aslan, Meclis´e girememişti.

Kaynak: sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER