Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Meclisteki 4 partiden ABD´ye Gülen çağrısı!

AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti TBMM grupları, ortak bir açıklama yaparak, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen´in Türkiye´ye en yakın zamanda iadesi için gerekli adımların atılması konusunda ABD´ye çağrıda bulundu.

Meclisteki 4 partiden ABD´ye Gülen çağrısı!

AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti,  FETÖ terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen´in Türkiye´ye iade edilmesi konusunda ortak çağrıda bulundu:

Ortak çağrıda," Meclisimizde bulunan 4 parti grubunun evrensel değerler temelinde FETÖ´ye karşı ortak tavrının başta ABD olmak üzere tüm dost ve ortaklarımız tarafından dikkate alınmasını bekliyor; Fethullah Gülen ve FETÖ mensuplarının Türkiye´ye en yakın zamanda iade edilmeleri için gerekli adımların atılması çağrısında bulunuyoruz." açıklaması yapıldı.

GÜLEN ÖRGÜTÜ ABD´DEN YÖNETMEYE DEVAM EDİYOR

FETÖ elebaşı Gülen´in, terör örgütünü ABD´den yönetmeyi sürdürdüğüne de vurgu yapılan açıklamada, "FETÖ lideri Gülen, DEAŞ ve El Kaide gibi terör örgütlerinin taktiklerini kullanarak sapkın görüşlerini yaymaya devam etmektedir. FETÖ ve elebaşı Gülen´e karşı ABD makamlarının harekete geçmemesi, Türkiye ve ABD arasındaki güven ilişkisini olumsuz etkilemektedir. Bunun Türk toplumunda yol açtığı büyük tepkiyi TBMM´de grubu bulunan 4 parti olarak paylaşmaktayız." denildi.

Kaynak: sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER