Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MAZLUMDER’DEN STK’LARA SEMİNER

MAZLUMDER Kayseri Şubesi okullarda, kendi üyelerine ve din görevlilerine verdiği insan hakları eğitimi seminerlerini şimdi de sivil toplum kuruluşlarında uygulamaya başladı.

MAZLUMDER’DEN STK’LARA SEMİNER

MAZLUMDER Kayseri Şubesi okullarda, kendi üyelerine ve din görevlilerine verdiği insan hakları eğitimi seminerlerini şimdi de sivil toplum kuruluşlarında uygulamaya başladı.

Geçmişten bugüne insan hakları, farklı devlet, din ve toplumlarda insan hakları, bugünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti Anayasası ve kanunlarında insan hakları, insan haklarını kullanma ve koruma yolları konuları MAZLUMDER’in seminer konuları arasında yer alıyor.

MAZLUMDER Kayseri Şubesinin insan hakları seminerleri uyguladığı ilk STK Kızılay Kayseri Şubesi oldu. Avukat Taner AFŞAR'ın sunum yaptığı Kızılay Kayseri Şubesi ile iletişim merkezinde yapılan seminere, Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer BEYDİLLİ, yönetim kurulu üyeleri ve genç Kızılay gönüllüleri katıldılar.

Avukat Taner AFŞAR, katılımcılara teşekkür ederek başladığı seminerde insan haklarının dünü bugünü, geçmiş toplumlarda insan hakları uygulamaları, İslam'ın ilk yıllarında Medine Sözleşmesi, Veda Hutbesi ve Kur’an emirlerinde insan hakları ve insan haklarının korunması için oluşturulan kurumlar hakkında bilgiler verdi.

Avukat AFŞAR, sunumunun devamında Orta Çağda ve günümüzde Batı Dünyasında insan hakları anlayışı, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinin yayınlanması ve yayınlanma sebepleri, Batı Dünyasının bugün insan haklarının korunması konusundaki çelişkileri ve zaafları konusunda bilgiler verdi.

Katılımcıların merakla sorduğu soruların da Avukat Taner AFŞAR tarafından karşılık bulduğu program için Kızılay yetkilileri MAZLUMDER Kayseri Şubesi ve Taner AFŞAR’a teşekkür ettiler.  MAZLUMDER yetkilileri de insan hakları seminerlerinin diğer sivil toplum kuruluşlarına da uygulanacağı bilgisini verdiler.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Basın Bürosu



Anahtar Kelimeler: MAZLUMDER’ SEMİNER

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER