Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MAZLUMDER’DE NÖBET DEĞİŞİMİ

İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği (MAZLUMDER)’de 15. olağan genel kurulda genel başkanlık Ramazan Beyhan’dan Avukat Kaya Kartal'a geçti.

MAZLUMDER’DE NÖBET DEĞİŞİMİ

İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği (MAZLUMDER)’de 15. olağan genel kurulda genel başkanlık Ramazan Beyhan’dan Avukat Kaya Kartal'a geçti.

3 Temmuz cumartesi günü İstanbul Ali Emiri Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan 15. olağan genel kurula davetliler ve MAZLUMDER üyeleri katıldı. Kayseri şubesinin kalabalık bir heyetle katıldığı kongreye Adana, Ankara, Konya, Adıyaman şube temsilcileri de katılarak destek verdiler.

MAZLUMDER’in faaliyetlerinin tanıtıldığı Sinevizyon gösterimi, genel başkan Ramazan Beyhan'ın bilgilendirme ve selamlama konuşması, Avukat Muharrem Balcı ve tiyatro sanatçısı Ulvi Alacakaptan’ın selamlama konuşmaları, yönetim ve denetim raporlarının okunup kabulünden sonra yönetim, denetim ve genel yönetim kurulu seçimleri yapıldı.

Mazlumder eski Genel Başkanı Ramazan Beyhan

 

Yapılan seçimler sonucu 2017 yılından bu yana zor zamanlarda MAZLUMDER’de genel başkanlık yapan Ramazan Beyhan aday olmadığı için genel başkanlıktan ayrıldı. Genel başkanlığa kullanılan oyların tamamını alan Avukat Kaya Kartal seçildi.

Kayseri Şubesinden Adnan Evsen, Uğur Dursun ile Avukat Ferhat Çakır ve Avukat Sena Özdemir genel yönetim kurulu üyeliğine seçildiler. Avukat Kaya Kartal’ın genel başkan olduğu MAZLUMDER merkez yürütme kurulunda Hüseyin Sevim, Yasin Dıvrak, İsmail Ünal, Mahmut Aytekin genel başkan yardımcılığına, Gökhan Türkoğlu genel sekreterliğe, M. İbrahim Asım Bilir genel sekreter yardımcılığına, Ercan Avli de muhasip üyeliğe getirildiler.

Merkezi İstanbul'da bulunan, kurulduğu 1991 yılından bu yana kınayıcının kınamasına aldırış etmeden hak ve adalet mücadelesi veren MAZLUMDER, önümüzdeki 2 yıllık dönemde Avukat Kaya Kartal ve ekibi ile çalışmalarını yürütecek. Zalime karşı mazlumun yanında duran ve mazluma kimliğini sormadan sahip çıkan MAZLUMDER bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada merkez yürütme kurulu, şube yönetimi ve genel yönetim kurulu ile zulme karşı mücadele edip zalimlere karşı durmaya devam edecek.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Basın Bürosu



Anahtar Kelimeler: MAZLUMDER’ NÖBET DEĞİŞİMİ

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER