Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MAZLUMDER SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

MAZLUMDER Kayseri Şubesinin düzenlediği insan hakları seminerleri devam ediyor.

MAZLUMDER SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

MAZLUMDER Kayseri Şubesinin düzenlediği insan hakları seminerleri devam ediyor.

8 hafta 8 konu ve 8 program olarak düzenlenen seminerlerin ikincisi 17 Aralık Cumartesi günü Memur Sen toplantı salonunda yapıldı. Seminerin konusu Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda insan hakları, konuşmacı ise MAZLUMDER Kayseri Şubesi kurucusu ve eski başkanlarından Avukat Kadir Hikmet Beyazıt idi.

Yoğun bir katılımcı grubun takip ettiği programda Avukat Beyazıt, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın değiştirilemeyen ilkeleri ve diğer maddelerine atıflarda bulunarak insan hakları ile ilgili esaslardan örnekler veren bir sunumda bulundu.

Anayasanın Batı toplumlarının esaslarından esinlenerek, üstelik darbe dönemlerinde milletin görüş ve tercihine müracaat edilmeden ve şaibeli referandumlarla millete kabul ettirilen anayasalar olduğunu bildiren Avukat Beyazıt, insan hakları konusundaki birçok beklentiye anayasaların cevap veremediğini bildirdi.

Programın sonunda katılımcıların sorularını da cevaplandıran Beyazıt, program için MAZLUMDER’e ve katılımcılara teşekkür etti.

MAZLUMDER Kayseri Şube yöneticileri, ileriki haftalarda seminerlerin devam edeceğini hatırlatarak Avukat Beyazıt'a ve katılımcılara teşekkür ettiler.

 

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Basın Bürosu



Anahtar Kelimeler: MAZLUMDER SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER