Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MAZLUMDER KAYSERİ ŞUBESİ'NİN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Siyasi partilerin il başkanlığını ziyaret ederek toplumun adalet taleplerini ileten MAZLUMDER Kayseri Şubesinin ziyaretleri devam ediyor.

MAZLUMDER KAYSERİ ŞUBESİ

Siyasi partilerin il başkanlığını ziyaret ederek toplumun adalet taleplerini ileten MAZLUMDER Kayseri Şubesinin ziyaretleri devam ediyor.

Daha önce Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Serkan Tok,  CHP İl Başkanı Ümit Özer’i ziyaret ederek TBMM’ye ulaştırılmak üzere adalet taleplerini ileten MAZLUMDER şimdi de Saadet Partisi İl Başkanı Avukat Baki Coşkun ve Gelecek Partisi İl Başkanı Avukat Zülküf Aslan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Saadet Partisi il merkezinde samimi bir ortamda geçen ziyarette kanun hükmünde kararname mağdurları, genç evlilik mahpusları, uzun süren tutukluluk mağdurları, Sivas ve 28 Şubat mahpuslarının yeniden yargılanması, görevden alınan haklarında hiçbir hukuki işlem yapılmayan kamu personeli ve ileri yaşta hasta mahkumların mağduriyetlerini dile getiren dosya İl Başkanı Avukat Baki Coşkun'a teslim edildi.

MAZLUMDER’in ziyaretinden ve adalet arayışından çok memnun olup takdir ettiklerini bildiren İl Başkanı Avukat Baki Coşkun, talepleri TBMM'deki milletvekilleri ile meclis anayasa ve adalet komisyonuna teslim edeceklerini bildirdi.

Adalet taleplerini siyasi partilere ulaştırmak için siyasi partileri ziyaret eden MAZLUMDER heyetinin Saadet Partisi'nden sonraki ziyaret yeri gelecek Partisi İl Başkanlığı oldu.

İl Başkanı Avukat Zülküf Aslan ve il yönetimi tarafından sıcak karşılanıp ikramlarda bulunulan MAZLUMDER heyeti diğer siyasi partilerin il başkanlarına teslim ettiği adalet talep listesini il başkanı Avukat Zülküf Aslana teslim etti.

MAZLUMDER’in tarafsız, önyargısız adalet arayışlarının takdirle karşılayıp tebrik ettiklerini bildiren İl Başkanı Aslan, ziyaretten çok memnun kaldıklarını bildirerek teslim edilen adalet talep listesini genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na ulaştıracaklarını söyledi.

MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, Saadet ve Gelecek Partisi ziyaretlerinde kendilerine gösterilen samimi misafirperverlik ve adalet taleplerine gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını bildirerek Saadet Partisi ve Gelecek Partisi İl Başkanları ve yönetimlerine siyasi çalışmalarında başarılar dilediklerini bildirdi.                                                                                                                                           

 

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Basın Bürosu

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER