Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MAZLUMDER KAYSERİ ŞUBESİ’NDEN DEPREMZEDELERE İFTAR

6 Şubat depreminden sonra bölgeyi ziyaret ederek geçmiş olsun ve taziye dileklerini iletip yardımlar ulaştıran MAZLUMDER Kayseri Şubesi, Kayseri'de ikamet eden depremzedelerle iftarda bir araya geldi.

MAZLUMDER KAYSERİ ŞUBESİ’NDEN DEPREMZEDELERE İFTAR

6 Şubat depreminden sonra bölgeyi ziyaret ederek geçmiş olsun ve taziye dileklerini iletip yardımlar ulaştıran MAZLUMDER Kayseri Şubesi, Kayseri'de ikamet eden depremzedelerle iftarda bir araya geldi.

MAZLUMDER yöneticileri ve üyeleri ile Yazarlar Birliği yöneticilerinin hazır bulunduğu iftara Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş'tan gelip Kayseri'de ikamet eden çok sayıda depremzede katıldı.

Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Merkezinde MAZLUMDER’in ev sahipliğinde düzenlenen kardeşlik ve muhabbetin hâkim olduğu program sırasında MAZLUMDER ve Yazarlar Birliği'nin yeni hizmet ofisleri de ziyaret edildi.

 

Mütevazi ve samimi bir ortamda yapılan iftarda bir konuşma yapan MAZLUMDER Kayseri Şubesi ve Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş, depremin hemen ardından bölgeye ziyaretler yaparak geçmiş olsun dileklerini bildirip taziye dileklerini ilettiklerini, yardımlar götürdüklerini, bugün de Kayseri'ye gelen kardeşleri ile mütevazi iftar sofrasında buluşmaktan mutlu olduklarını bildirdi. Taş, davete icabetleri için depremzede kardeşlerine ve Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi üyelerine teşekkürlerini bildirdi, programın kardeşlik ve dayanışmaya vesile olmasını diledi.

Programda bir konuşma yapan Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Başkanı Mehmet Hüsrevoğlu program için MAZLUMDER’e teşekkür etti. Deprem bölgesine yaptıkları ziyaretlerde yaşanan felaketin yıkımını yakından gördüklerini, sivil toplumun ve devletin katkıları ile yaraların sarılmaya başlanmasından memnun olduğunu bildirdi. Depremzede arkadaşlarla bir arada olmaktan mutlu olduğunu bildirerek katılımcılara teşekkür etti.

 

Malatyalı depremzede Veysel AYAR (öğretmen) ve Adıyamanlı depremzede İhsan ALTUN (öğretmen) iftarda yaptıkları konuşmalarda MAZLUMDER’e teşekkür ettiler, yaraların sarılmasında sivil toplumun hep yanlarında olduğunu gördüklerini bildirdiler. Gösterilen ilgi ve dayanışma için sivil toplum kurumlarına teşekkür ettiler.

İftardan sonra ikram edilen çayların içilmesi, akşam namazının birlikte kılınması ile program sona erdi.

MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Taş, depremzedelerle dayanışmalarının devam edeceğini bildirerek katılımcılara teşekkür etti, Ramazan'ın hayırlı olmasını diledi.

 

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER