Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MAZLUMDER KAYSERİ ŞUBESİ ARAŞTIRMACI-YAZAR SÜLEYMAN ARSLANTAŞ’I AĞIRLADI

MAZLUMDER araştırmacı – yazar, Ortadoğu ve dış politika uzmanı Süleyman ARSLANTAŞ’ı misafir ederek üye ve gönüllüleri ile buluşturdu.

MAZLUMDER KAYSERİ ŞUBESİ ARAŞTIRMACI-YAZAR SÜLEYMAN ARSLANTAŞ’I AĞIRLADI

MAZLUMDER araştırmacı – yazar, Ortadoğu ve dış politika uzmanı Süleyman ARSLANTAŞ’ı misafir ederek üye ve gönüllüleri ile buluşturdu.

İlim Yayma Cemiyeti salonunda yapılan MAZLUMDER üye, gönüllü ve dostlarının katıldığı kahvaltılı toplantıya Kızılay Genel Sekreteri Yusuf Ramazan SAYGILI, İzmir'den Uzman Doktor Murat BALANLI da katıldılar.

Muhabbet ortamında geçen ve katılımcıların merakla takip ettiği, Süleyman ARSLANTAŞ'ın her sözünü belgelerle desteklediği 2 saatten fazla süren toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimleri, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, Rusya lideri PUTİN, İran Cumhurbaşkanı REİSİ arasında yapılan üçlü zirve, Türkiye'nin İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Mısırla devam ettirdiği normalleşme girişimleri, Türkiye'nin kuzey Suriye'den gelen saldırılara karşı başlatmayı düşündüğü operasyon, Ukrayna Rusya Savaşı ve buğday krizi, son yıllarda ülkemizde hızla artan ahlaki yozlaşma, uluslararası sivil toplum birlikteliği, Taliban sonrası Afganistan'ın durumu dahil olmak üzere birçok soru ARSLANTAŞ’a sorularak bu konulardaki görüşleri istendi.

Her soruyu dikkatle dinleyip içtenlikle cevaplandıran ARSLANTAŞ, Türkiye'nin bulunduğu bölgede güçlü bir devlet olduğunu, bölgede Türkiye'nin onay ve desteği olmadan birçok problemin aşılamayacağını dile getirdi. Her soruyu ayrı ayrı cevaplandırdı. Programa davet için MAZLUMDER’e çok teşekkür ettiğini, kendisinin de MAZLUMDER’in kurucularından olduğunu söyledi, katılımcılara katılım ve sorular için teşekkür etti.

Programda kısa bir konuşma yapan Kızılay Genel Sekreteri Yusuf Ramazan SAYGILI da programa davet için MAZLUMDER’e teşekkür ettiğini söyledi. SAYGILI, Kayseri'deki sivil toplum çalışmaları ve birlikteliğini takdirle karşılayıp tebrik ettiğini bu konuda emek verenlere teşekkür ettiğini bildirdi.

MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet TAŞ, Süleyman ARSLANTAŞ ağabeyi Kayseri'de ağırlamak ve güzel fikirlerinden istifade etmekten çok memnunuz. Ayrıca Kızılay'ın değerli genel sekreteri Yusuf Ramazan SAYGILI da Kayseri'de ve aramızda görmekten çok memnunuz dedi.

İlim Yayma Cemiyetine ev sahipliği için teşekkür eden TAŞ, ARSLANTAŞ, SAYGILI ve BALANLI’ya davete icabetleri için üye gönüllü ve mazlumder dostlarına da zaman ayırıp katılımları için teşekkür etti.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER