Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MAZLUMDER AFGANLARI UNUTMADI

Mazlumder Kayseri Şubesi 12 Aralık günü Afgan Mülteciler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte, içinde mazlumların dramını anlatan fotoğraf sergisinin de olduğu bir program düzenledi.

MAZLUMDER AFGANLARI UNUTMADI

Mazlumder Kayseri Şubesi 12 Aralık günü Afgan Mülteciler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte Mimar Sinan Parkı içindeki Kocasinan kafe’de, içinde mazlumların dramını anlatan fotoğraf sergisinin de olduğu bir program düzenlenmişti.

Kahvaltı, gıda kermesi, basın açıklaması, insan hakları ile ilgili hukuki ve dini bilgiler içeren konuşmaların da olduğu programa Kayseri halkının ilgisi oldukça yüksek olmuştu. Mazlumder üye ve (Varsayılan)gönüllüleri ile Afgan Derneği üyelerinin yanında siyaset camiası, belediyeler, sivil toplum başkan ve üyelerinin yanında yüzlerce vatandaş programa ilgi göstermişti.

Afganistan'da yaşanan insanlık dramında mazlum ve mağdur olan insanlar yararına kermes faaliyetinin de yapıldığı programda, katılımcıların yaptığı bağışlardan elde edilen gelir İHH İnsani Yardım Vakfı kanalıyla Afgan mazlumlarına gönderildi.

Programda toplanan bağışlardan elde edilen 20 bin 500 TL, Mazlumder Kayseri Şubesinde İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Ali Mazıcıoğlu ve koordinatör Sait Çamdalı'na makbuz karşılığı teslim edildi.

Bağışları teslim alan İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Ali Mazıcıoğlu, Mazlumder’in insanlık yararına olan bu çalışmasından memnun kaldıklarını bildirdi. Mazıcıoğlu, teslim aldıkları bağışları Afganistan'daki mazlumlara ulaştıracaklarını bildirerek Mazlumder’e teşekkür ettiklerini söyledi.

Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, düzenledikleri programa emek vererek katkı sunan üye ve gönüllülerine, salı grubu hanımlarına ve diğer misafirlere teşekkür ettiğini, Afgan mazlumların bir nebze de olsa yaralarına merhem oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

 

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Basın Bürosu



Anahtar Kelimeler: MAZLUMDER AFGANLARI UNUTMADI

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER