Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mazhar Alanson: Yandım yandım şarkısındaki ´Baka baka doyamadım, hem kokladım da´ sözü Kabe´yedir

Mazhar Alanson, ´Yandım yandım´ adlı şarkısının ´Baka baka doyamadım, hem kokladım da´ sözünü Kabe için yazdığını söyledi.

Mazhar Alanson: Yandım yandım şarkısındaki ´Baka baka doyamadım, hem kokladım da´ sözü Kabe´yedir

Şarkıcı Mazhar Alanson, Master Chef yarışmacısı Murat Özdemir´in işkence yaptığı papağan Bahattin´in ölümüne ilişkin olarak çıkan haberlerin sıklığına tepki gösterdi.

"Adam papağanı ezmiş, öldürmüş. Kaç gündür bu mesele" ifadesini kullanan Alanson, "Neler oluyor orada. Genç, babayiğit çocuk şehit olmuş, 6 aylık hamile karısı. Hayır, o öyle sayfada geçiyor. Papağan öldü, 1 haftadır Türkiye konuşuyor. konuşuluyor" diye konuştu.

Üsküdar Belediyesi´nin ev sahipliğinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi´nde konser veren sevilen şarkısı ?Yandım Yandım´ı nasıl yazdığını anlattı.

Şarkısının aslında Kabe´ye yazdığını belirten ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, şunları kaydetti:

? ´Yandım Yandım´ kısmını Medine´de yazdım. Yandım´ı birinci gün not defterime düşüyorum. İkinci gün ?Ah ki ne yandım´ yazmışım. Şimdi ben nerede yazmış olduğumu söylemesem, şarkıyı size açıklamasam siz onu bir aşk şarkısı olarak dinliyorsunuz. Sonra bana şarkılar söyleten kadın mevzusu olmuş. Mesela ?Baka baka doyamadım, hem kokladım da´ Kabe´yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER