Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MAVİ MARMARA ŞEHİDİNİN ANNESİNDEN DİYARBAKIR’DAKİ ANNELERE DESTEK

Mavi Marmara şehidi Fahri Yaldız’ın annesi ile kardeşi, ​Diyarbakır HDP İl Binası önünde oturma eylemi yapan ailelere destek ziyaretinde bulundu.

MAVİ MARMARA ŞEHİDİNİN ANNESİNDEN DİYARBAKIR’DAKİ ANNELERE DESTEK

Mavi Marmara Şehidi Fahri Yaldız’ın annesi Zeliha Yaldız ile kardeşi Habip Yaldız, PKK/HDP'liler tarafından çocukları kandırılarak dağa kaçırıldığı gerekçesiyle Diyarbakır HDP İl Binası önünde oturma eylemi yapan ailelere destek verdi.

Adıyaman’dan Diyarbakır’a gelerek acılı annelere destek veren Zeliha Yaldız ile Habip Yaldız, dünyanın neresinde olursa olsun ailece zulme karşı olduklarını belirtti. Habip Yaldız, "Burada da bir zulüm var. Burada çocukları kaçırılmış aileler var. Burada çocuklarına ulaşamayan aileler var. Bu ailelere destek olabilmek için annem ile beraber Diyarbakır’a geldik." dedi.

"HDP/PKK Kürtlerin temsilcisi olamaz"

Yaldız, "Bunlar Kürt halkının temsilcisi olamaz; inanmış Kürtlerin, Müslüman Kürtlerin temsilcisi olamaz. Bunlar Amerika'nın, İsrail'in ve Ermenistan'ın uşaklığından başka hiçbir şey yapamazlar. Onurlu duruşlarının yanında, merdivenlerde beraber oturmaya devam edeceğiz. Çocukları gelene kadar ailelere desteğimiz devam edecek." ifadelerini kullandı.

HDP'liler kendi çocuklarını göndersinler

"Yeter artık annelerin yüreğini yakmasınlar" diyen şehid Fahri'nin annesi Zeliha Yaldız ise şunları söyledi:

Anneler ağlıyor, acı içerisinde yanıyorlar. Yeter artık! Bu annelerin yüreği daha fazla yanmasın. Çocukları dağa gönderenlerin Allah belasını versin. Kendi çocuklarını artık göndersinler; kızlarını, oğullarını, kardeşlerini göndersinler. Bu zavallı insanların çocukları yazık değil mi gönderiyorlar, utanma yok onlarda.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER