Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı Ödüllü Bir Deneme Yarışması Düzenliyor.

“Mavera Ödülleri 2020” başlığı altında, Nurettin Topçu anısına “Fıtratın Çağrısı: İnsan, Aslına Dön!” konulu bir deneme yarışması düzenlenecektir.

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı Ödüllü Bir Deneme Yarışması Düzenliyor.

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından “Mavera Ödülleri 2020” başlığı altında, Nurettin Topçu anısına “Fıtratın Çağrısı: İnsan, Aslına Dön!” konulu bir deneme yarışması düzenlenecektir.

Vakfın, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya göre, düzenlenecek olan deneme yarışmasına, sadece ön lisans ve lisans öğrencilerinin başvurabilecekleri ve başvuruların da internet üzerinden maveraodulleri.com adresinden yapılacağı belirtildi.

Son başvuru tarihinin 10 Nisan 2020 olarak belirlendiği yarışma kapsamında, ödül olarak ilk 3 kişiye dizüstü bilgisayarı verilecek ve ilk on kişide Özbekistan seyahati ile ödüllendirilecektir.

Deneme yarışmasının değerlendirme kurulunda; Doç. Dr. Berat Açıl, Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Kemal Özer, Prof. Dr. Mustafa Özel, Do. Dr. Ömer Karaoğlu, Temel Hazıroğlu, Yıldız Ramazanoğlu, Do. Dr. Yusuf Alpaydın ve Zekeriya Erdim bulunacaktır.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER