Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

´Manchester favori ama Beşiktaş´a dikkat´

Beşiktaş´ın UEFA Avrupa Ligi´nde çeyrek finale kalması İtalyan basınında da yankı buldu. La Gazzetta dello Sport, ´United favori ama Beşiktaş´a dikkat ifadelerini kullandı.

´Manchester favori ama Beşiktaş´a dikkat´

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi´nde 10 kişi kaldığı maçta Yunan ekibi Olympiakos´u 4-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Beşiktaş´ın başarısı İtalyan basınında da yer buldu. İtalya´nın önde gelen spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, "United favori ama Lyon ve Beşiktaş´a dikkat" başlığını kullandığı haberde, Jose Mourinho´nun çalıştırdığı Manchester United´ın UEFA Avrupa Ligi´nin favorisi olduğunu ifade etti. Haberde, Roma´yı eleyerek çeyrek finale yükselen Lyon´un performansına da dikkat çekilirken, "Hemen yanında kendi sahasında çığ gibi büyüyen ve rakibini ezen bir Beşiktaş var" denildi. Beşiktaş´ın göz ardı edilmemesi gerektiği vurgulanırken, Olympiakos´u 10 kişi kalmasına rağmen darmadağın ettiği yorumu yapıldı.

Gazetenin haberinde, UEFA Avrupa Ligi´nde kura çekiminin bugün gerçekleşeceği hatırlatılırken, Beşiktaş´a rakip olacak takımın çok dikkatli olması uyarısı yapıldı.

 

 

-Timetürk



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER