Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Malatya'da şiddetli deprem: Birçok ilde hissedildi

Gelen son dakika haberine göre, Malatya'da saat 12:37 civarında Pötürge merkezli 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Malatya

Avrupa Sismoloji Merkezi'nin verilerine göre Türkiye'nin doğusunda 5,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Malatya,Elazığ, Adıyaman, Diyarbakır ve çevresindeki illerde de hissedildi.

AFAD: 5.2 OLARAK DUYURDU

AFAD'ın verilerine göre ise depremin merkez üssü Malatya Pütürge, depremin büyüklüğü ise 5,2 olarak ölçüldü. Deprem yeryüzüne 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

KANDİLLİ: 5,7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan son dakika depremin büyüklüğünü 5,7 olarak belirlerken merkez üssü olarak Malatya Pütürge işaret edildi, Kandilli'ye göre deprem yeryüzüne 5 kilometre derinlikte gerçekleşti.

BELEDİYE BAŞKANI: YARALI VE CAN KAYBI YOK

CNN Türk canlı yayınına telefonla bağlanan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, "Ağır hasarlı binalar var, yaralı ve can kaybımız şu ana kadar yok. Ekiplerimizle beraber alandayız." dedi.

MALATYA VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

Malatya Valisi Aydın Baruş: "(Pütürge merkezli deprem) Jandarma ve AFAD ekipleri mahallelerle iletişim kuruyor. Şu ana kadar yansıyan olumsuzluk yok."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER