Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Malatya´da TOBB´nin Yaptırdığı Okula Resmi Açılış

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uüur Polat: Milletimize hizmet etmeyi Rabbim nasip etsin

Malatya´da TOBB´nin Yaptırdığı Okula Resmi Açılış

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB tarafından Malatya´da yapılan Selahattin Eyyübi İmam Hatip Lisesinin açılışına katıldı.

/resimler/2019-2/19/0809214914298.jpg

2013 yılında TOBB ve Malatya Valiliği arasında imzalanan protokolun ardından geçen yıl tamamlanan ve eğitime kazandırılan 24 derslikli Selahattin Eyyübi İmam Hatip Lisesi resmi olarak açıldı.

Galericiler sitesi arkasında bulunan okulun açılışına TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Malatya Valisi Aydın Baruş, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan katıldı.

Okunan duanın ardından kurdele kesimi yapıldı. Daha sonra okulu gezen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu öğrencilere başarılar dileyerek onlara kitap dağıttı.

TOBB Başkanı; ?Hisarcıklıoğlu Malatya´nın Fahri Hemşehrisi?

/resimler/2019-2/19/0814598827381.jpg

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gazeteci Yazar Vahap Munyar, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat´ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Polat: Milletimize hizmet etmeyi Rabbim nasip etsin 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ?Malatya´nın fahri hemşehrisi olan TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu Malatya´da gerçekleştirilen her programa iştirak ederek Malatya´yı memleketi gibi gördüğünü göstermektedir. İnşallah bundan sonraki süreçte de Rabbim bizlere bu millete hizmet etmeyi her daim nasip etsin. Tekrar Malatya´mıza hoş geldiniz diyor, sizleri ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum? dedi.

Hisarcıklıoğlu: Sayın Başkanın Malatya´ya güzel hizmetleri oldu

Büyükşehir Belediye Başkanına misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, ?Sayın Başkanımız daha önceki ziyaretlerimizde de bizleri çok güzel bir şekilde ağırlamıştı. Malatya´mıza çok güzel hizmetleri olan Sayın Başkanımızı bu hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Sayın Başkanımızın hediyesi olan bakır el işlemeli semaver setini TOBB´da sergileyeceğim? şeklinde konuştu.

Tüfenkci: Hisarcıklıoğlu Türkiye´nin sorunlarını yakinen bilmektedir

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise yaptığı konuşmada, ?Görevi gereği Türkiye´nin her noktasını gezen bir başkan, Türkiye´nin sorunlarını bilen ve yakından ilgilenmektedir.  Malatya´mız sanayi alanında her geçen gün büyümekte ve bölgesinde farklılık oluşturacak şehirlerden. Büyükşehir Belediye Başkanımız Malatya´da çok güzel hizmet ve yatırımları gerçekleştirdi.  Malatya´da gerçekleştirilecek olan programların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.? dedi.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat´a çikolata hediye ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da misafirlere kayısı ve bakır el işlemeli semaver seti hediye etti.

 

TOBB Başkanı; ?Türkiye Bu Tümseği Aşacak?

/resimler/2019-2/19/0834045882205.jpg

 

 

 

  • TOBB Başkanı ve 2 kamu bankası genel müdürünün de katıldığı ?Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı? Malatya´da yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ?Son 25 yılda buna benzer sıkıntıların hepsini sıkıntısızca atlattık. Biz diyoruz ki Türk özel sektör olarak; Türkiye bu tümseği aşacak, yolumuza devam edeceğiz. Daha hızlı gideceğiz. Türkiye´nin temelleri sağlam, hepimiz Türkiye için varız? dedi.

Malatya´da, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ve Halkbankası Genel Müdürü Osman Arslan´ın katılımıyla ?Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı´ gerçekleştirildi.

Türkiye Bankalar Birliği ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından organize edilen, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Fırat Kalkınma Ajansı ile Malatya Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı öncesi TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile TBB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın gazetecilere açıklamada bulundu.

TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ?Fahri hemşerisi olduğum Malatya´da Türkiye´nin en büyük iki kamu bankasının genel müdürleriyle beraber reel sektörümüzle bir araya geliyoruz. Bizlere bu imkanı veren Türkiye Bankalar Birliği Başkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Genel Müdürümüz Hüseyin Aydın´a, Halkbankası Genel Müdürümüz Osman Arslan´a teşekkür ediyoruz. Bu toplantı için gerek Malatya Ticaret ve Sanayi Odamız gerekse de Malatya Ticaret Borsamız ev sahipliği yapmaktadırlar? dedi.

Hisarcıklıoğlu, Malatya´da bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

?İki kamu bankamızla birlikte reel sektör olarak bir araya geleceğiz. Sıkıntılarımız, dertlerimiz ne üyelerimizle bunları konuşacağız. Özellikle Malatya´nın yanı sıra Erzincan, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Şanlıurfa, Muş ve Bingöl´den iş insanlarımızda buradalar. Son 25 yılda buna benzer sıkıntıların hepsini sıkıntısızca atlattık. Biz diyoruz ki Türk özel sektör olarak; Türkiye bu tümseği aşacak, yolumuza devam edeceğiz. Daha hızlı gideceğiz. Türkiye´nin temelleri sağlam, hepimiz Türkiye için varız.?

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ise ?Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin çok değerli başkanıyla birlikte Türkiye´yi baştan aşağı dolaştık. Çok güzel şeyler oldu ama Malatya´ya özel bir ayrıcalık yaptık. Bir kez daha geldik. Aslında yakın bir tarihte birlikte olmuştuk. Bugün ki toplantının hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Türkiye´nin iki önemli bankasını temsilen üreticimizin, üretenin, imalatçının ve ihracatçının yanında olacağız. Bire bir görüşmelerde yapacağız? diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından toplantıya geçildi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya Malatya Valisi Aydın Baruş, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, oda ve borsa başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle, çok sayıda iş insanı katıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER