Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Malatya´da ´Nato´dan Çıkılsın Üsler Kapatılsın´ Feryadı Yükseldi ..

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından bugün cuma namazı sonrası Malatya Soykan Meydanı´nda ´NATO´YA VE ÜSLERİNE HAYIR CUMASI´ temalı basın açıklaması düzenlendi.

Malatya´da ´Nato´dan Çıkılsın Üsler Kapatılsın´ Feryadı Yükseldi ..

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından bugün cuma namazı sonrası Malatya Soykan Meydanı´nda ´NATO´YA VE ÜSLERİNE HAYIR CUMASI´ temalı basın açıklaması düzenlendi. 

Basın açıklaması Mehmet Kocaaslan hocanın Kur´anı Kerim tilavetiyle başladı. Kur´an tilavetinin ardından kısa bir konuşma yapan ilahiyatçı Mehmet Kocaaslan Kürecik NATO Radar Üssünün kapatılmasını istedi.

Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi, Türkiye NATO´dan Çıksın Üsler Kapatılsın, Kürecik İncirlik Kapatılsın, Kahrolsun Amerika Kahrolsun İsrail, Katil Amerika Türkiye´den Defol, Anadolu Uyan İzzetini Kuşan, Siyonist Devlet Yıkılacak Elbet, Gazze´ye Selam Direnişe Devam sloganlarının atıldığı eylemde basın açıklamasını aktivist Bahir Ayın okudu. 

 

Okunan basın açıklamasının tam metni aşağıdaki şekildedir:

Bismillahirrahmanirrahim.

Değerli basın mensupları ve aziz vatandaşlarımız!

Her ayın ilk Cuma gününde gerçekleştirdiğimiz basın açıklamamızı bu ay bayram tatili nedeniyle Haziran´ın ikinci Cumasında gerçekleştiriyoruz.

Bu vesileyle Rabbimizden Kudüs´ümüzün özgür olduğu, ülkemizdeki NATO üslerinin kapatıldığı ve Büyük Şeytan ABD´nin işgalinden kurtulduğumuz bayramları bize göstermesini niyaz ediyoruz.

Tabi bu duamızın gerçekleşmesi için de millet olarak bu yolda adımlar atmamızın ve sarsılmaz bir irade göstermemizin zaruri olduğunun da bilincindeyiz ve bu yüzden her ayın ilk Cumasında meydanlardayız.

Kıymetli basın mensupları ve muhterem vatandaşlarımız!

ABD´nin öncülüğündeki Şer İttifakı, emperyalizme ve Siyonizm´e boyun eğmeyen ülkelere karşı fiili bir savaş içerisindedir. ABD, kendisine boyun eğmeyen ülkeleri her yönden kuşatma altına almakta, yer altı-yer üstü kaynaklarına çökmekte ve etnik ve mezhebi bahanelerle anti emperyalist ülkeleri bölmeye çalışmaktadır.

Malumunuz olduğu üzere son aylarda S-400 ve F-35 konusunda Büyük Şeytan Amerika Türkiye´ye tehdit üstüne tehdit yağdırıyor, sürekli bize aba altından sopa göstermeye devam ediyor ve içişlerimize burnunu sokuyor.

Son olarak ABD Savaş Bakanlığı yani Pentagon, geçen Cuma günü Türkiye´ye bir tehdit mektubu göndererek S-400´lerin Rusya´dan alınması halinde başımıza gelecekleri sıraladı. Bu mektuba göre Ankara S-400´lerin alımında kararlı olduğu için, ABD´de eğitimleri devam eden 42 Hava Kuvvetleri personelinin eğitimleri sonlandırıldı, F-35 eğitimi için Kasım ayına kadar Amerika´ya gelmesi beklenen 34 pilot da artık istenmiyor, ayrıca Türkiye´ye ait şirketlere parça üretimi için artık sipariş verilmeyecek.

Diğer taraftan Büyük Şeytan ABD; Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan, Siyonist İsrail ve Mısır ile birlikte Türkiye´yi, Lübnan´ı ve Filistin´i devre dışı bırakarak Akdeniz´deki 3 trilyon dolarlık doğalgaz yataklarını oldubittiye getirerek gasp etmek istiyor.

ABD´nin tüm bu pervasızlıkları karşısında halkımızın hükümetten beklentisi NATO´dan çıkmamız için gereken süreci başlatması ve NATO üslerini derhal kapatmasıdır.

İlk olarak da 2016/8858 sayılı, meclis kararı olmadan NATO güçlerinin 72 saat içinde topraklarımızda konuşlandırılmasını ön gören Bakanlar Kurulu kararı derhal iptal edilmelidir. Bu Bakanlar Kurulu kararı, daha 3 sene önce ABD-NATO destekli ve patentli hain darbe girişimin yaşandığı ülkemiz için çok büyük riskler doğurmaktadır.

Türkiye artık ABD´nin yani NATO´nun ön karakolu ve emir eri olma zilletinden bir an önce kurtulmalıdır. Elimize geçen bu tarihi fırsatı hükümet heba etmemelidir. Gün, ülkemize giydirilen bu deli gömleğini yırtıp atma ve prangalarımızdan kurtulma günüdür.

İktidardan beklentimiz Nato´dan çıkma ve NATO üslerine kilit vurup ülkedeki tüm conileri kovmalarıdır. İktidara diyoruz ki, bizler ABD´ye uydu İsrail´e kalkan olmsk istemiyoruz. Bu talebimiz İslami ve insanidir. 

Biz, tüm siyasi partileri ülkemizin NATO´dan çıkması ve üslerin kapanması yönünde ortak irade göstermeye ve karar almaya; ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarını, alimleri, aydınları ve kanaat önderlerini bu konuda toplumu cesaretlendirecek açıklamalar yapmaya davet ediyoruz.

Biz, ülkemizde anti emperyalist ve anti Siyonist bilincin artması ve kök salması ve ayrıca Türkiye´nin NATO´dan çıkması ve üslerin kapanması talebimizi gündeme getirmek için her ayın ilk Cumasında burada olacağız. Her ayın ilk Cuma gününü ?NATO´YA VE ÜSLERİNE HAYIR CUMASI´ olarak çeşitli etkinliklerle ihya edeceğiz İnşallah. Başta siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplumun tüm kesimlerini bu önemli konuda Anadolu´muzun tüm şehirlerinde harekete geçmeye çağırıyoruz.

Kıymetli basın mensupları ve aziz vatandaşlarımız!

Mübarek Ramazan ayının son Cuma gününde Türkiye´de ve dünyada meydanlara çıkarak Dünya Kudüs Günü´nü büyük bir coşku coşku ve kararlılık içerisinde ihya eden tüm müminleri tebrik ediyoruz.

Dünya Müslümanlarının Kudüs Günü´nde alanları doldurması, kumarbaz Trump´ın Siyonist damadı Kushner´in hazırladığı sözde barış planı olan ?Yüzyılın Anlaşması´ projesinin tarihin çöplüğüne atılacağının müjdesini verdi bizlere.

Allah´ın izniyle Filistin ve Kudüs davasını tasfiye etmek amacı taşıyan bu şer plan başarısızlığa mahkumdur, tabi bu konuda biz Müslümanlar üzerimize düşen vazifeleri hakkıyla yerine getirirsek..

Bu arada her hafta Cuma günü Gazze´de Siyonist Rejimle temas noktalarına giderek insanlık dışı ablukanın kalkması için gösteri düzenleyen Filistinli kardeşlerimizi Malatya´dan selamlıyoruz. Onlar bir iki saat sonra yine yürüyüş ve gösterilere başlayıp haklarını savunmak için Siyonist askerlerle çatışmaya girecekler. Desteğimiz ve duamız Gazzeli kardeşlerimizle.

Öte yandan Yemen´de masumları katleden, Filistin´i İsrail´e peşkeş çeken ve 15 Temmuz hain darbe girişimine destek veren katil Suud´a bazı sözde aydınların mavi boncuk dağıtmasını da anlamakta zorlanıyoruz.

Değerli basın mensupları ve muhterem vatandaşlarımız!

Bilindiği gibi 15 Temmuz, ABD-NATO destekli FETÖCÜ hain darbe girişimin yıldönümü. Biz inisiyatif olarak normalde 5 Temmuz Cuma günü yapacağımız basın açıklamasını 14 Temmuz Pazar günü yapacağız inşallah.

Basın açıklamamızı, 14 Temmuz Pazar günü 81 ili temsilen 81 araçlık bir konvoyla 15 Temmuz hain darbe girişiminde genç yaşta şehit düşen KEMAL EKŞİ kardeşimizin muhterem babası EKREM EKŞİ ağabeyimizin de teşrifleriyle Siyonist İsrail´in ve büyük Şeytan ABD´nin güvenliğini sağlayan Kürecik NATO Radar Üssü´nün önünde okuyacağız.

Programın detaylarını ileriki günlerde sosyal medya üzerinden ilan edeceğiz. Tüm Türkiye´deki kardeşlerimizi ve özellikle de Malatyalı hemşerilerimizi 14 Temmuz´da Kürecik NATO Radar Üssü´nün kapısında yapacağımız basın açıklamasına davet ediyoruz.

Kaynak: ekrangazetesi.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER