Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MAHİR ÜNAL: AKİT TV SUNUCUSUNA SORUŞTURMA AÇILDI

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Akit TV´de yayınlanan ?Gün Başlıyor? programında "Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nden başlarız" diyen spiker Ahmet Keser hakkında soruşturma açıldığını söyledi.

MAHİR ÜNAL: AKİT TV SUNUCUSUNA SORUŞTURMA AÇILDI

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Afrin Harekatı´nda sivillerin öldüğü yönündeki iddialarla ilgili, "Sivilleri öldürecek olsak Cihangir´den başlarız" diyen Akit TV sunucusu hakkında soruşturma başlatıdlığını söyledi.

NTV´de gündemdeki konularla ilgili soruları yanıtlayan Ünal, "Bugün 28 Şubat´ın yıl dönümü, neler söylemek istersiniz" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Anılarımızda daha taze. ´Bin yıl sürecek denilen´ ve temelde devleti kim yönetecek tartışması... Onbinlerce mağdur üreten bir süreç. Bugün de etkileri devam ediyor...

Türkiye darbelerle yüzleşme imkanı yakalamıştı ama maalesef FETÖ´cü yapılanma tarafından bir kumpasa dönüştürüldü. ´Eregenekon, Balyoz kumpas davalarıydı deniyor ama bu nitelemeyi şu şekilde anlamalıyız.

Bu milletin darbelerle yüzleşme fırsatı; yargılama ve hesaplaşma sürecinden çıkarılıp FETÖ´cü yapı tarafından bir kumpasa dönüştürüldü. Bu, ordunun içerisinde yuvalanmış darbeci generaller yoktu anlamına gelmiyor, bunlar vardı. Bunlar millet iradesinin üzerinde görüyorlardı kendilerini. AK Parti döneminde Türkiye darbelerle yüzleşme imkanı buldu ancak maalesef bu yapı işi sulandırdı. Türkiye 28 Şubat´ı, 12 Eylül´ü ve 27 Mayıs´ı unutmayacak. 15 Temmuz ise darbe değil işgal girişimiydi, bunu ayrı tutmak gerekiyor."

İSTİFA ETTİ

Akit TV´de yayınlanan ?Gün Başlıyor? programında, Zeytin Dalı Harekâtı´nda sivil can kaybı iddiaları hakkında konuşan Ahmet Keser, ?Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nden başlarız? demişti. Keser´in bu ifadeleri büyük tepki çekmiş hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Kanal bugün, Keser´in istifa ettiğini açıkladı. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER